Jump to content

Leeloo007

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala najljepša na odgovoru. Poanta je da svakako moramo vidjeti spis s našim odvjetnikom prije kupovine nekretnine. Imam još jedno pitanje, u izvadku iz zemljišnih knjiga nema aktivnih plombi, ali postoji zabilježba da ovaj spor ima prvenstveni red upisa. Znači li to da se mi ne ćemo moći upisati kao vlasnici nekretnine dok se spor ne razriješi?
  2. Hvala na odgovoru. kako je moguce doci u uvid sudskom spisu? To nam samo vlasnik stana moze pokazati ili mozemo mi preko odvjetnika ili sami nekako doci do toga? sto znaci ovisi o vrsti zabiljezbe? Kopirana zabiljeska je iz zemljisnih knjiga, znaci tocno tako u zemljisnim knjigama pise.
  3. Postovani, Nekretnina koju bih zeljela kupiti u zemljisnjim knjigama ima upisani spor. ZABILJEŽBA, SPOR, TUŽBA ZAPRIMLJENA PRED OPĆINSKIM GRAĐANSKIM SUDOM U ZAGREBU DANA 28. PROSINCA 2018. GODINE Vlasnik stana nam je objasnio da su svi stanari zgrade tuzili grad zagreb zbog prodaje zemljista na njihovoj cestici. Kako saznati u kojem je statusu spor? Da li kupnjom nekretnine spor prelazi i na nas? Kako se zastiti? Da li je moguce podignuti stambeni kredit nad takvom nekretninom? Hvala najljepsa na pomoci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija