Jump to content

Ivan44

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ivan44 objavio

  1. Priprema na e-učenju nema veze s terminom ispita. Vjerojatno su manje ažurni zbog godišnjih odmora pa nema toliko rokova, izbacit će i za vas uskoro.
  2. Da. Ja sam za II.razinu prošao jednom sve prezentacije na e-učenju. Na dopustu sam svaki dan po jedan predmet ponovio preko skripti s e-učenja i bilo je dovoljno. Treba dosta koncentracije i čitati dobro pitanja i po 3,4 puta ako treba.
  3. Javite se s mailom u pp tko treba skripte za II. razinu pa proslijedim.
  4. Ova skripta je rađena po e-učenju ili? edit: sad vidim da je iz 2020. Teško je razabrati po čemu krenuti učiti, vidio sam da na e-učenju za svaki predmet ima 'skripta'. Možda je lakše po tome nego ona njihova predavanja.
  5. Vjerujem da je e-učenje dosta za položiti. Pa prvenstveno zbog toga je i osmišljeno, tako da planiram i ja samo po tome.
  6. Aha, ja sam se pokušao prijaviti, ali mi baca error. Znači kad predamo prijavu za dsi, moraju nam odobrit ulazak na e-učenje? Ako ima sažeto sigurno da je bolje to nego po zakonu. Nadam se i ja da neće biti ništa od toga ove godine, sretno s učenjem i polaganjem!
  7. Pozdrav, ima li kakvih informacija vezanih za e-učenje? Po čemu pripremate ispit ako ste već prijavljeni za novi način polaganja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija