Jump to content

Ivan44

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Ivan44 objavio

  1. Dana 28. 07. 2023. u 8:00, Madmom39 je napisao:

    Preostalo mi je 2 mj do isteka roka za polaganje. Ispit je prijavljen, ali termin polaganja još nije objavljen. Da li tko zna  da li je pripremu za dsi na sustavu e-učenje potrebno završiti da bi se dodijelio termin ili ne?

    Priprema na e-učenju nema veze s terminom ispita. Vjerojatno su manje ažurni zbog godišnjih odmora pa nema toliko rokova, izbacit će i za vas uskoro.

  2. Dana 10. 03. 2023. u 14:01, Danra je napisao:

    Molim da ovi koji su bili na ispitu napišu jel dovoljno da se uči iz priručnika s e-učenja za proći?

    Da. Ja sam za II.razinu prošao jednom sve prezentacije na e-učenju. Na dopustu sam svaki dan po jedan predmet ponovio preko skripti s e-učenja i bilo je dovoljno. Treba dosta koncentracije i čitati dobro pitanja i po 3,4 puta ako treba.

  3. prije 14 sati , Anita66 je napisao:

    Ja sam prijavljena na e-učenje u petak. Dosta je dobro osmišljeno. Krenula sam se pripremat po skriptama i zakonima ali mislim da ću sve preko te aplikacije ipak jet je unutra sažeto sve što trebamo. More toga ima i nadam se da ove godine ispit neće biti! 

    Aha, ja sam se pokušao prijaviti, ali mi baca error. Znači kad predamo prijavu za dsi, moraju nam odobrit ulazak na e-učenje? 

    Ako ima sažeto sigurno da je bolje to nego po zakonu. Nadam se i ja da neće biti ništa od toga ove godine, sretno s učenjem i polaganjem!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija