Jump to content

fkm2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je fkm2 objavio

  1. Pozdrav, hvala na odgovoru. Iskreno ne znam kako tocno da provjerim jer kada dodem online na katastar, gruntovnicu izbacuje mi za cijelu zgradu da je upisan grad zagreb, i sad ne znam kako bi dosao do konkretnije informacije ..
  2. Pozdrav svima. Unaprijed isprika ako sam pogrijesio temu. Ovako,nalazim se u podstanarskom stanu vec neki period,imam sklopljen ugovor o najmu, nista posebno dakle onaj plavi ugovor o najmu potpisan od strane mene i najmodavca. Prilikom posjete mog predstavnika stanara zbog nekog manjeg popravka, saznao sam da stan u kojem se ja nalazim zapravo pripada gradu Zagrebu, iskreno ne znam kako da to provjerim 100% jer nisam u posjedu nikakvih dokumenata sto se tice stana, znam samo OIB od gazdarice stana itd. Gazdarica je meni rekla da je ona mene prijavila na poreznu bla bla, ali nisam dobio nikakav konkretan dokaz za to. E sad,moje je pitanje da li sam ja mozda u nekakvom prekrsaju ukoliko se ispostavi da je stan zaista u vlasnitvu vrada Zagreba ? Mogu li ocekivati kakve probleme ? Hvala unaprijed svima na savjetima
  3. Ispricavam se na velikim slovima, nije bilo lose namjere,pardon jos jednom.. Da,znam da me i oni mogu odjaviti,ali onda mi vise ni osobna nece biti vazeca ni nista.. bas glupa situacija iskreno.
  4. Pozdrav ekipa ! Ispricavam se unaprijed ako sam fulao temu. Dakle ovako, radi se o tome sto sam ja 6,5 godina zivio u podstanarskom stanu,gdje sam bio prijavljen (ta adresa mi je bila pisala na osobnoj, medutim spletom okolnosti idem u inozemstvo. Da odmah naglasim,ne ceka me posao niti smjestaj, vec idem na blef pa sto nadem nadem. E sad,stvar je takva da sam ja zajedno s gazdama stana bi kod javnog biljeznika gdje smo ovjerili da ja napustam stan,kako nemaju nikakva potrazivanja na meni bla bla..i sad oni (gazde) traze od mene,da se i u policiji odjavim s adrese. Ja moram raditi putovnicu za van, i sad ukoliko se ja odjavim necu moci ostvariti pravo da napravim putovnicu i morat ce mi ponistiti adresu stanovanja,jel tako ? Koji su mi sljedeci koraci, da napomenem..nemam mogucnost da se prijavim kod nekog prijatelja ili familije..i sad ne znam sto da radim, zvao sam ja mup ali zena je bila toliko bezobrazna da sam morao poklopiti. Ne zelim se zaletavati,ali cisto da znam koje su mi mogucnosti..bitno mi je da napravim putovnicu, gazde nisu za soluciju da me pricekaju da se u inozemstvu snadem,nadem smjestaj i da se onda odjavim..oni zele sto prije da se odjavim jer u stan uskoro dolaze drugi podstanari. Nisam pametan nikako..cijenim svaki savjet i pomoc.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija