Jump to content

zelenooka

Korisnik
  • Broj objava

    38
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Hvala na čestitkama! Ovako, najbolje je od velikih kreniti: - građansko, knjiga, iako sam ja učila po skripti nekoj koja je meni bila dobra, ali neke stvarni sam morala dopunjavat iz knjige i ona, recimo, nije dovoljna za ispitivača sutkinju Damjanović, ali pomaže jer ima 120 stranica a knjiga puno, puno više - GPP- Zakon o parničnom postupku, ovrha skripta, nekih 10 strana, - Kazneno- skripta sutkinje Garačić, zakon u nekim stvarnim ne objašnjava dobro, - KPP- zakon, samo i isključivo, - trgovačko- skripta, 45 strnica, - uprava- skripta, 45 stranica, - radno- skripta, 50 stranica, - organizacija, isto skripta, - ustav- skripta, 50 stranica, - obiteljsko- zakon. Naznačene skripte su uglavnom skinute s legalisa,osim građanskog, od jednog kolege, kojem zahvaljujem od srca na linku "literatura iz koje sam učio" To bi bilo to, ukratko, ako treba kome što, slobodno vičite!!
  2. Dragi kolege mućenici, Mojoj muci je 02. listopada došao kraj!! Slažem se s kolegom Tantalom, s obzirom na veliku razliku između načina ispitivanja pojedinih ispitivača savjetujem da držite gradiva, a pitanja samo kao nekakav vodić kroz neke začkoljice pojedinih predmeta. Držite se i izađite iz svega bez čira na želucu i paranoidnih epizoda proganjanja od strane horde ispitivača!!! VI TO MOŽETE, a osjećaj koji imate nakon uspješnog završetka svega se ne može usporediti s NIĆIM!!!
  3. Evo da se i ja javim, jučer je bio dan D. Ispitivač Kos, kojeg ne mogu dovoljno nahvaliti!!Kada bi svi bili kao on pravosudni ispit bi bio jedno ugodno iskustvo. Imala sam KPP, i trajalo je svega 15-ak minuta. Napokon je i ta muka iza mene. Tako mi je žao svih koji su pali, iskreno nisam mislila da je to moguće!! Panika je bila očajna, kao i da cijeli ispit prvi put odgovaram, ali napokon mogu zapaliti knjige i zaboraviti da je pravosudni ispit ikad postojao. Zaits vam svima sve najbolje želim, a vama koji morate ponovno, držite se i ne dajte im gušta. VI TO MOŽETE!!!
  4. ajme, zar su stvarno nekoga bacili?! Uh, muka mi je odmah, tko je bio iz kaznenog?baranović?
  5. Čestitam svima koji su položili!!Kako vam zavidim!!! Meni je kpp ostao, jesu li pitali novi zkp? Ako jesu koliko detaljno? I je li iko pao popravni, ikada? Nekako se tješim da za takvu priću nisam čula, pa... Koliko su detaljno ispitivali, ili je bila samo proforma? Osjećam se jednako kao i kad sam cijeli ispit polagala, ajme majko, panika očajna!!
  6. je, ta sam. Jas sam totalno zaboravila i da imam ikakav popravni pa me pomalo hvata panika da mi je sve isparilo. Tražila sam da me stave početkom 10. miseca, pa ćemo vidit. A šta se novog ZKP-a tiće mislila sam ga samo proći, onako da znam neke osnove a nikako učit, nemam vrimena za to. Ajde možda se vidimo tamo!!
  7. Hej opouzenka, i ja sam odgovarala tog famoznog 29. 07., mislim da smo zajedno bile kasnije pred komisijom kad nam je kazalo što smo pale. Mene je vratila baranovička KPP. Jesi li dobila rješenje možda? je li itko? Slažem se u potpunosti... smiren u ključnom trenutku...a erakoviću također skidam kapu! Ispitivać za poželjeti!!!
  8. divota, samo nam fali da nam bilo koga pošalju!!
  9. a jadni mi!!Čini mi se da ovoj muci nikada neće doći kraj!!
  10. Molim vas ima li itko ijedno pitanje od hamarić??? Znam da je do sada ispitivala, ali nisam ništa našla. Molim Vas pomagajte, u srijedu idem za zg, a u subotu mi je streljački odred dogovoren!!
  11. I ja imam u komisiji brežanski i vičić i bila bi jozahvala ako bi mi mogao mailati skriptu d brežanski i pitanja vičić baranović na mail tajana.bronzovic@s.t-com.hr. Hvala unaprid!!
  12. Meni je moj dan D tj. dan za odstrel zakazan za 15. siječnja. Ima li još netko tamo tko dijeli istu sudbinu?!
  13. Možeš zvati ministarstvo i to portira koji ti ima spisak svih datuma i komisije za rok od početka siječnja. Ovisi kakve volje bude možda ti kaže. Sretno!!
  14. ej, ako uvjete stječeš 22. travnja odmah bi trebala zatražiti potvrdu ministarstva da imaš uvjete za polaganje i po mogućnosti ako imaš koga u zg-u bilo bi dobro da ti to uzme jer češ čekat puno duže zatražiš li poštom. Za polagat u lipanjskom roku, koji traje od 15. lipnja do 15. srpnja, treba prijavi 45 dana prije 15. lipnja šta bi značilo krajem travnja. A šta se učenja tiće good luck!! Ja izlazim 15. siječnja i nemogu više, pun mi je kufer!!
  15. Zar ne postoji ispitni rok od 15. lipnja do 15. srpnja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija