Jump to content

gangrenagiorg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam siguran dali je uplaćena jedna ili dvije u 2 godine. Nisam siguran u ovaj podatak, ali znam da zadnjih 6 mjeseci nije uplaćena niti jedna. Ima tu još mnogo čega , uznemiravanje , 100 poziva na dnevnoj bazi iako je i to po presudi svaki drugi dan između 18-20h (mobitel koji se koristi za kontakt njega i djeteta ) , vrijeđanja , prijetnji. Ali eto za početak je najbitnije da ona uspije dobaviti dokumente ,te da dijete krene u školu.
  2. Živi ali na nepoznatoj adresi , zna se samo da je u nizozemskoj. Mislim realno je to jedan veliki kaos , ali eto tako je.
  3. Pozdrav , Zena i malodobno dijete žele doseliti iz Mostara u Pulu (imaju hr državljanstvo). Na presudi o razvodu braka stoji slijedeće " dijete se povjerava majci na čuvanje , odgoj , brigu i koja će vršiti roditeljsko staranje , te ista može samostalno i bez suglasnosti oca pribavljati putne isprave za malodobnu kćer , kao i putovati i mijenjati mjesto prebivališta" Presuda je to suda BiH , međutim verificirana je u Hrvatskoj. E sada mene zanima dali će ona moći sama prijaviti novo prebivalište u Hrvatskoj , i dobaviti osobnu iskaznicu za malodobno dijete? Otac je obaviješten o preseljenju , ali nije spreman na suradnju u nikakvom pogledu. Naravno ne drži se nikakvih stavki presude o razvodu , ne placa alimentaciju , kontakt sa djetetom ima telefonski jer uopće ne živi u BiH(adresa koja stoji u presudi) , dijete fizički vidi jednom godišnje (ako i tada)sto će mu i budućnosti biti omogućeno isto kao i telefonski kontakt. Hvala vam na bilo kakvoj informaciji , jer za mene je sve ovo 🤯🤯
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija