Jump to content

Anaaaaaaaaaa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na brzom odgovoru, što se tiče ugovora, imamo popunjenu tiskanicu NN gdje se samo navodi "Ugovorne strane određuju otkazni rok od 30 dana" Da, hvala na pomoći, a u slučaju da ne želi primiti raskid, što onda? ja sam najavila raskid 16.01., i od tada teče otkazni rok od 30 dana, što je 15.02., te imam potpisan ugovor s drugim najmodavcem Prvo smo se sve dogovorili, i tek sad postavljaju uvjete, a ja ne znam što najispravnije napraviti, a da bude pravno opravdano
  2. također, najmodavac mi ne želi potpisati sporazumni raskid ugovora, iako je na isti pristao, dokle ne prenesem struju na njih, a to ne mogu bez sporazumnog raskida! Da li ja mogu poslati njemu otkaz ugovora gdje navodim zašto isti otkazujem i to u obliku dopisa i to je to?
  3. Hvala na odgovoru, da radi se o ugovoru o zakupu, te u istom stoji otkazni rok od 30 dana
  4. Hvala na odgovoru, Ugovorna odredba mi je rok od 30 dana, što ću i ispoštovati, no da li me najmodavac može teretiti za duži period ili da ne mogu raskinuti ugovor?
  5. Lijepi pozdrav, imam u najmu poslovni prostor od 1.9.2022., ugovor je potpisan na 2 godine! moje pitanje je: "Da li mogu podnijeti zahtjev za raskid ugovora o najmu jer sam našla jeftiniji poslovni prostor koji bi mi odgovarao?"
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija