Jump to content

miroslavperko

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pročitao sam cijeli Pravilnik prije nego sam pitao tu na forumu ,ali pročitao sam i ovo na stanicama porezne uprave :" https://www.porezna-uprava.hr/HR_publikacije/Lists/mislenje33/Display.aspx?id=197i97 " i iskreno ništa mi vise nije jasno pa bih bio jako zahvalan ako bi mi mogao netko pojasniti malo sve to.
  2. Poštovani, Zanima me kakva je trenutna situacija sa isplatom plaće u Hrvatskoj na strane račune, točnije N26, Revolut i slične banke. Također me zanima što je sa ovrhama ako se plaća isplaćuje na strani račun. Unaprijed hvala,LP.
  3. Poštovani, Upravo sam saznao da mi je žena vozila u Sloveniji po autocesti bez vinjete. Znam da je prije bilo da moraju zaustaviti da bi napisali kaznu, ali neznam kakva je situacija sada nakon što su uveli e-vinjete. Nije se dugo vozila, ušla je na Breganu i odvezla se do Brežica (nije ušla autoputom u Sloveniju), a kada je nazad išla nije izašla na autoput uopće. Mene sad zanima možemo li očekivati kaznu, kolika bi ona mogla biti i postoji li mogućnost žalbe na tu kaznu ako je bude. Lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija