Jump to content

LORENAKK

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma poanta je u tome da se predstavniku riješi problem sa krovom i nakon toga bi on mogao prodati apartman ( tu mogućnost je najavio pred par mjeseci) . Izmjenu cijelog krova nisu ni uzeli u obzir jer je bila ponuda daleko jeftinijeg izvođača koji bi riješio cijeli krov ali bi onda svi nešto platili, ovako predstavnik ne plaća ništa.
  2. Trazili smo odgovor kod upravitelja zgrade. Predstavnik stanara je sam dogovorio sa izvođačem samo promjenu tog dijela krova po cijeni puno većoj nego što smo imali ponudu za cijeli krov. I to nije održavanje jer se ne odnosi na izmjenu par crijepova nego kompletna promjena tog dijela krova. A što sa ostalim krovom? Slučajno smo doznali da će se radovi izvoditi.
  3. Predstavnik stanara troši novce za krov a poduzeće koje je upravitelj isplaćuje novce bez naše suglasnosti..
  4. Vlasnici smo apartmana u zgradi sa ukupno 11 apartmana. Pojavio se problem sa krovom. Upravitelj zgrade je bez suglasnosti ostalih dogovorio izmjenu samo krova iznad svog apartmana, znači novi crijep, letve, folija i drugo. Novci za isto su mu isplaćeni iz pričuve. Dogovarali smo da se zamijeni cijeli krov , većina plati iz pričuve a ostatak plaća svaki vlasnik, međutim ove radove izvodi na svoju ruku. Poduzeće kojem se plaća pričuva ne vidi ništa sporno da se isplate novci bez pisane suglasnosti. Oni rade prema željama upravitelja. Zanima me koje su nam mogućnosti da to zaustavimo, da sa našim novcima ne rješi samo svoj problem i smije li se raditi samo dio krova, na što će to sličiti kasnije? Unaprijed hvala i pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija