Jump to content

Tragos

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tragos objavio

  1. Prostor se preuređuje,,oko 15.3.2024.to se znalo ,,drugi razlog ne postoji ,,,
  2. Poštovani, molila bi ako ima netko da mi objasni moj slučaj. Bila sam u radnom odnosu ,potpisala sam ugovor o probnom radu 3 mj.,koje bi trebalo isteći da sam ostala 1 3.2024.Medutim iz neopravdanog razloga ,rečeno mi je da im više nisam potrebna .S obzirom da sam napustila radno mjesto s datumom 22.1.2024 ,a ugovor mi je do 1.3.2024 ,,i nije mi urucen nikakav dokument o prestanku radnog odnosa. Mene zanima ,i ujedno sam bila na Burzi da se prijavim .međutim do danas ja sam još kod poslodavca prijavljena ,pa me zanima dali ću biti prijavljena do datuma po ugovoru ,,i zašto do sad nisu napravili odjavu. Lp.
  3. Tragos

    Zatvor

    Gosp Sivko puno hvala na odg, zatvor ga čeka što je bilo očekivano, al Vi u Legalisu puno pomognete,. Lp.
  4. Tragos

    Zatvor

    To nešto je daljnja prodaja,, samo stručno ne znam napisat,, uglavnom hvala.
  5. Tragos

    Zatvor

    Ukratko, sin mi je prije 5 mjeseci od ležao 10 mjeseci zatvora zbog posjedovanje droge, međutim došlo je do ponavljanja istog djela i sad mu je suđenje, da naglasim drugi put je imao više u sebe. Koja su očekivanja, ako se može dobiti odgovor, hvala i Lp
  6. Tragos

    Djelo

    Poštovani,, učinio sam kazneno djelo s drogom,, uhvaćen i priznao krivnju za posjedovanje imao sam 15 g speda, 50 g trave i 12 ekstazi ja i vagu, s obzirom da me čeka ubrzo sud,, ljubazno Vas molim za odgovor,, što mogu očekivati na sudu. Puno hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija