Jump to content

udarnik

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. -------------------------------------------------------------------- ZA SVE KOJI SU TRAŽILI SLANJE NA EMAIL: OVO ISPOD SU SKRIPTE ZA II. RAZINU KOJE SE NALAZE NA E-UČENJU !!! MPU eLearning - Osnove Europske unije II .pdf MPU eLearning - Osnove upravnoga postupka, upravnoga spora i uredskoga poslovanja II.pdf MPU eLearning - Službenički odnosi i službenička etika II.pdf MPU eLearning - Sustav državne uprave II.pdf MPU eLearning - Sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave II.pdf MPU eLearning - Ustavno ustrojstvo, pristup informacijama i zabrana diskriminacije II.pdf
  2. jel itko u facebook grupi o ispitu? Ima li tamo nekih bitnih informacija koje bi nama koji još nismo dobili datum (pa ne možemo ući u grupu) bile korisne za učenje..
  3. padaš ispit. I idući put sve polažeš. Svih 6 dijelova
  4. Kad možeš najranije ponovno izaći odnosno prijaviti ispit? Postoje li neka ograničenja?
  5. Ukupno je 738 stranica u skriptama s e-učenja. I to je previše.. Mogu li se skinuti i prezentacije s e-učenja pa da netko pošalje na email?
  6. Ok. Hvala na odgovoru. Inače nema ponavljanja samo dijela ispita. To je bilo prije prema uredbi, sad je pravilnik na snazi i treba sve ponavljati (cijeli ispit) u slučaju pada.
  7. Pozdrav, kako znaš da je u travnju? Kad si poslala prijavu?
  8. Misliš li na prezetnacije s e-učenja ? Ili baš na skriptE. Jer ima 6 skripti koje ukupno imaju 738 stranica 🤔
  9. Koliko vremena prođe od slanja prijave do roka ? Manje od mjesec ili više?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija