Jump to content

udarnik

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je udarnik objavio

  1. prije 17 sati , Mari0114 je napisao:

    Znaci, ispit je poprilicno tezak, ali tko je ucio i naucio, moze proci.Dosta je logickih pitanja, ima pitanja koja nisam nasla u ovoj skripti iz e ucenja. Sve  kako koga potrefi sreca s pitanjima. Ali definitivno treba detaljno iscitat sve vise puta da bi sve “sjelo”. Mislim da ih je u ovoj grupi danas dosta palo. Meni je falilo jedno pitanje u jednoj cjelini za prolaz, tako da sad sve moram ispocetka.😁

    Kad možeš najranije ponovno izaći odnosno prijaviti ispit? Postoje li neka ograničenja?

  2. prije 1 sat, Jasmina009 je napisao:

    Naš koordinator kaže da se koristimo ISKLJUČIVO materijalima sa e-učenja. Navodno ti PDF-ovi pokrivaju sve potrebno. 

    Mada su skripte napravljene malo nezgrapno, gradivo se ponavlja i preklapa ponegdje, ali ok... 

    Ukupno je 738 stranica u skriptama s e-učenja. I to je previše..

     

    Mogu li se skinuti i prezentacije s e-učenja pa da netko pošalje na email?

  3. prije 2 sati , Jasmina009 je napisao:

    Prijavljen je bio za siječanj pa mi je koordinator odgodio za iza 1.ožujka. Nema me na nijednom popisu za ožujak pa pretpostavljam da ću doći na red u travnju.

    Ok. Hvala na odgovoru.

     

    Inače nema ponavljanja samo dijela ispita. To je bilo prije prema uredbi, sad je pravilnik na snazi i treba sve ponavljati (cijeli ispit) u slučaju pada.

  4. prije 1 sat , Jasmina009 je napisao:

    Pozdrav svima, 

    nisam se javljala na forumu odavno, ali evo ukazala se prilika. Imam zakazan državni ispit II razine negdje u travnju, radim u pravosuđu, a naš kolega pravosudni policajac je prošli tjedan položio I. razinu. Kaže da je koristio samo skripte (skinete ih kad se ulogirate na e-učenje, što vam vaš ispitni koordinator mora omogućiti), svako poglavlje ima svoj PDF. 

    Izgleda mi dosta opširno (za II. razinu ima ukupno skoro 600 stranica!!! Doduše, velik je prored i font, tako za zapravo ipak ima manje, tješim se...)

    On je učio oko mjesec dana i položio bez problema. I kaže da je iz onih "testnih" pitanja na webu ministarstva imao SAMO JEDNO u ispitu! Uglavnom, sretno nam svima... :/

    Nego zna li netko je li istina da ako padneš jedno ili dva poglavlja, možeš opet izaći polagati samo taj dio koji nisi prošao? 

    Pozdrav, kako znaš da je u travnju?  Kad si poslala prijavu?

  5. prije 17 sati , Anita66 je napisao:

    Ja sam položila 20.12. Ja nisam učila po skripti od e-učenja jer sam imala svoje skripte. Skriptu od e-učenja sam samo pročitala tek toliko, ali bi bilo bolje da sam samo po njoj učila jer je u njoj sažeto sve što trebate znati po ispitnom katalogu. Ja sam učila iz zakona što je bilo preopširno, pitanja sa stranice ministarstva pravosuđa. Ja smatram da ispit mogu položiti svi koji uče. Teško je dosta, ali u svakom poglavlju imate makar 6 pitanja koja su lakša. Meni se potrefilo dosta pitanja iz oglednog ispita, pogotovo područna i regionalna samouprava. Najteži mi je bio zakon o državnim službenicima. Njega sam najmanje i učila jer sam mislila da neće baš toliko zakomplicirati, ali tu je bilo dosta pitanja gdje ni logika nije pomogla haha sretno svima!

     

    Misliš li na prezetnacije s e-učenja ? Ili baš na skriptE. Jer ima 6 skripti koje ukupno imaju 738 stranica 🤔

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija