Jump to content

nemanja123

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Jeste ali imam vjencani list od oca i majke koji je izdan 1991 godine i pise da je majka Hrvatski drzavljanin
  2. Poatovani dobio sam odbijenicu za drzavljanstvo pa me zanima da li ima osnova za zalbu
  3. Zvao sam Zagreb i rekli su mi da su moje resenjee poslali na urucenje 18.01 Jel zna neko koliko se ceka jos da stigne u Veleposlanstvo Banja Luka ?
  4. Poštovani, Rješenje o vašem zahtjevu za utvrđivanje hrvatskog državljanstva je donijeto i poslano na uručenje putem diplomatske službe. S poštovanjem, Koliko se jos ceka od prilike da stigne resenje ?
  5. Poštovani, spis predmeta po Vašem zahtjevu za utvrđivanje hrvatskog državljanstva dostavljen je na nadležno postupanje Policijskoj upravi osječko-baranjskoj. O ishodu postupka bit ćete obaviješteni putem Generalnog konzulata RH Banja Luka. S poštovanjem Jel ipak ima neke sanse da mi odobre drzavljanstvo ili je to ipak formalnost ?
  6. Zvao ipak je upisana 1997 godine tako da nista od mojih papira nazalost
  7. Hvala na odgovoru provjerit cu u maticnom uredu
  8. Jel mogu negdje provjeriti kad je majka upisana u knjigu drzavljana ? Rodjena je u Zagrebu, skolu zavrsila u Zagrebu, vjencala se u Rijeci pa mi nije jasno u cemu je problem ?
  9. Ne znam izgleda da je problem u domivnici sto pise da je izdana 1997 godine
  10. Poštovani, povodom Vašeg upita o stanju predmeta po Vašem zahtjevu za utvrđivanje hrvatskog državljanstva, izvješćujemo da je postupak u tijeku. Napominjemo da su prema podacima iz evidencija ovog Ministarstva, Vaši roditelji primljeni u hrvatsko državljanstvo nakon Vašeg rođenja. Odluka o Vašem zahtjevu dostavit će Vam se putem Generalnog konzulata Republike Hrvatske Banja Luka, prema mjestu podnošenja zahtjeva. Ipak ce biti negativan odgovor
  11. Koliko ste cekali na rijesenje i preko kijeg konzulata ? Hvala
  12. Poštovani, povodom Vašeg upita o stanju predmeta po zahtjevu za utvrđivanje hrvatskog državljanstva koji ste, temeljem članka 5. stavka 2. Zakona o hrvatskom državljanstvu, podnijeli putem Generalnog konzulata RH u Banja Luci, izvješćujemo da je isti dostavljen ovom Ministarstvu i unesen u sustav zaprimljenih zahtjeva Službe za državljanstvo pod oznakom: Klasa Spis je uzet u postupak. Koliko bi mogao jos cekati na rijesenje ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija