Jump to content

Atherina

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

45 pregleda profila
  1. Atherina

    Pitanje

    Naslijedio sam dio nekretnine , u tu kuću se neovlašteno uselio jedan susijed , što učiniti da ga se iseli iz nekretnine koju je uzurpirao ?
  2. Atherina

    Pitanje

    Iz HZMO : ...nakon smrti oba roditelja dijete ima pravo na obiteljsku mirovinu iza svakog roditelja tj. ima pravo na dvije obiteljske mirovine . Radi se o dva dijeteta koji su obojica invalidi čiji su roditelji još uvijek živi ali majka bi htijela znati kako bi to bilo poslije smrti nje i supruga .
  3. Dali mogu ja nakon ostavinske rasprave iza neke pokojne osobe uzeti u naslijedstvo samo dio naslijedstva ili moram uzeti kompletno naslijedstvo iza umrle osobe ?
  4. Pitanje je dali ja spadan u zakonskog naslijednika , naime kako sam naveo ona je bila sestrična moga oca , znači da bude jasnije postojala su dva brata , jedan je imao kao sina moga oca a drugi brat je imao dotičnu kao kćerku .
  5. Dali mogu naslijediti dio zgrade čiji sam i ja dijelom suvlasnik nakon ostavinske rasprave poslije smrti jedne osobe koja je isto bila jedan od suvlasnika . Umrla osoba je bila sestrična moga oca Dali njezin dio ide opčini ili nama ostalim suvlasnicima koji smo svi međusobno u srodstvu .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija