Jump to content

Vigeli

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. ok, sve je jasno sada.....hvala vam na vasim odgovorima i veliki pozdrav
  2. imam i putovnicu i osobnu, placam porez na nekretnine i zemljiste i sve ostale racune (strija, voda itd.) ne, osobna je na svicarsku adresu
  3. ma ne radi se o tome "dodju u napast da registriraju auto tamo gdje ie jeftinija registracija" i ne mislim registrirati auto u hrvatskoj umjesto u svicarskoj zato što je kod nas jeftinija registracija tamam posla!!! auto bi bilo u hrvatskoj i samo tamo bi se iskljucivo i koristilo za vrijeme boravka u hrvatskoj jer sam tamo poslovno skoro svaka 2 mjeseca tj cisto prijavljen sa kucnim brojem.
  4. Hvala na odgovoru, da moram platiti posebni porez to mi je jasno to sam vec procitao na web stranici to nije problem cak sam vidio da ima i kalkulator gdje se tocno moze izracunati koliko je taj porez. Sta mene interesuje je dali ja taj Auto mogu na svoje Ime registrirati sa Hrvatslkim Tablicama jer nemam stalni boravak u Rep. Hrvatskoj ali posjedujem Nekretnine i Zemljiste i kucni broj.
  5. Dobar Dan, dali dvojni Drzavljanin Svicarske i Hrvatske koji ne zivi trajno u Hrvatskoj moze registrovati Auto u Hrvatskoj na svoje ime i na Hrvatskim Tablicama, Ja imam Stan i adresu u Hrvatskoj , posjedujem OIB.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija