Jump to content

Marta55

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zelim da se potrošnja za stubištu rasvjetu naplaćuje preko uplatnice, a ne da mi netko zbog 0,62 centa zvoni na vrata u 9 navečer ili zaustavlja na ulici jer vecer prije nisam bila doma.
  2. On je kontaktiran mailom u nekoliko navrata, nema odgovora. Predstavnik stanara ne želi ukinuti ovakvu naplatu struje jer je žena koja to skuplja u mirovini i na ovaj način joj se pomaže da si zaradi nešto novca. Kome se dalje mogu obratiti?
  3. Postovani, Kome se treba obratiti od nadležnih tijela kako bi se maknulo blagajnicu koja u stambenoj zgradi skuplja novac za stubištu rasvjetu svaki mjesec zvoneci od vrata do vrata i skupljajući novac u gotovini. Želim da se to prebaci na račun od pričuve. Želim zaobići predstavnika stanara i odraditi to s nadležnim tijelima. Hvala i pozdrav
  4. Pozdrav, Zbog loših obiteljskih odnosa nad obiteljskom kućom je pokrenut postupak razvrgnuća suvlasničke zajednice s kojim se slažem. Dobila sam poziv za ročište na sudu koji se nalazi u drugom gradu, te mi nije zgodno ići tamo. Zanima me da li je potrebno doći na to prvo ročište vanparnicnog postupka? Šta se očekuje od prvog ročišta da kažemo jesmo ili suglasni ili nismo (ako se netko s time ne slaže, šta onda, ne ide se u proces)? Ima li kakvih posljedica ako se ne pojavim? Obratila sam se mailom na nadležni sud, ali nikakvog odgovora od njih nema. Hvala na pomoći i pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija