Jump to content

malalivada

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

60 pregleda profila
  1. Shvaćam. Hvala Spitfire na brzom i preciznom odgovoru🙂
  2. Radi se o dijelu stana, koji je iznajmljen kao poslovni prostor. Ja sam vlasnica.
  3. Pitanje... Da li vlasnik prostora koji je sklopio Ugovor o najmu, može taj ugovor prebaciti na ,npr. člana obitelji...tako da taj član uživa plodove tog najma, ali isto tako i plaća porez na taj najam? Hvala na odgovoru !
  4. ...bojim se da će tražiti ispis računa po punomoći, tj. slutim i ne mogu danima spavati zbog toga. Hipotetski, ako se ne upustim u raspravu tj.odustanem od tužbe da li mogu barem djelomično izbjeći ili smanjiti dosadašnje sudske troškove i troškove mojeg i polusestrinog odvjetnika ?
  5. Radi se o tome da me odvjetnik nagovorio da tužim polusestru i osporim njen nasljedni dio na puno toga( očuh je imućan) jer je za života prebacio sa svog računa na njen nekoliko desetina tisuća eura. Znači sad to može učinit i ona jer sam putem punomoći negdje pred kraj očuhivog života digla veću količinu novca i zadržala za sebe. Ona za to ne zna tj. nadam se da ne zna. Već je sada tužbeni zahtjev ogroman .Bojim se da ako izgubim da ću plaćati velike troškove postupka. Razmišljam da odustanem od tužbe.
  6. Pozdrav svima! Kratko pitanje , da li mogu imati problema na ostavinskoj jer sam za života očuha dizala novac sa njegovog računa po punomoći? Ako polusestra sazna za to da li može tražiti povrat podignutog novca u ostavinsku masu ? Hvala na brzom odgovoru🙂
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija