Jump to content

Elgeruz

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav!Evo stigao je odgovor na prijavu od komunalnog redara za ovu nadstrešnicu tj. buducu sjenicu.Citiram"nadstrešnice se mogu izvoditi na udaljenosti od 3m od susjedne čestice a iznimno u izgrađenom djelu građevinskog podrucja,uz jednu među 1m uz uvjet da nema otvora prema toj međi".tako da su ovu nadstrešnicu tj buducu sjenicu proglasili legalnom pošto je ispod 20m².Da li se može ova nadstrešnica kositi sa postotkom izgrađenosti pošto današnje zgrade idu do maksimalne iskoristivosti?Inace poslao sam prijavu i državnom inspektoratu i cekam njihov odgovor.Molim vas savjet i vaše mišljenje.tu je slika i pozicija nadstrešnice.
  2. Građevinska dozvola je izdana i zgrada je dovršena,ali u građevinskoj nema ove nadstrešnice.nadstrešnica je još u fazi izgradnje a na portalu mgipu nije prijavljen pocetak radova te nadstrešnice.da je legalna ne bi se naknadno radila predpostavljam.kome da prijavim slucaj građevinskoj inspekciji ili komunalnim redarima s obzirom na vrstu i nacin izvedene nadstrešnice?
  3. Pozdrav!kao što naslov kaže nadstrešnica koja izgleda kao ekstenzija stana tj balkona.susjed bi na dio te alu strukture navukao staklo a vjerovatno kasnije na pod gdje je šljunak stavio nekakav stabilniji pod ,stolice i stol.na taj šljunak su u svrhu provjere nadzora nakon završetka zgrade bile postavljene plasticne biljke.poslje nadzora plasticno cvjece je uklonuto i pomalo se gradi ova nadstrešnica.mene kao susjeda ne brine što susjed radi ali to sve se odvija na oko 1m od moje međe.pravilnik moga grada nalaže 3m od međe osim u iznimno izgrađenom djelu građevinskog podrucju 1m.inace u mom kvartu su sve kuce udaljene minimalno 4 m.molim vas ako mi može netko dati savjet što mi je raditi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija