Jump to content

01IN01

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je 01IN01 objavio

  1. Trenutno imam jos jedno rjesenje koje cekam da mi stigne za prekrsaj koji sam napravio prije ovog te sam za njega dao prigovor u kojem se pozivam na nekaznjavanje (u tom momentu nisam imao drugi prekrsaj). Kako ce sada to na sudu gledati posto sam ukratko nakon tog prigovora napravio drugi prekrsaj za koji mi je sad stiglo rjesenje? Znaci dao sam 2 prigovora i za 2. mi je stiglo rjesenje, a za 1. jos cekam pa me zanima dal ce se to sada gledati kao da sam nekaznjavan ili kako?
  2. Pozdrav, sitglo mi rjesenje od suda po prigovoru pa ako samo neko moze pogledat i potvrdit mi. U 30 dana od dana kad mi je stigla posta moram uplatiti 130€, jel tako?
  3. Kakvih 6 bodova? Nigdje mi nitko nije rekao ni napisao da sam dobio kaznene bodove?
  4. Pozdrav! Nazalost desilo mi se opet da su me zaustavili i napuhao sam 0.6 ovaj puta. Kao i prosli put dobio sam 390e kaznu i mjesec dana zabrane. Prosli put predao sam prigovor al mi jos nije stigla presuda buduci da je to bilo pred nekih mozda mjesec dana. Zanima me dal je itko bio u slicnoj situaciji i da li se ima smisla i ovaj put zaliti da mi ukinu zabranu?
  5. Iskombinirao sam nesto, jedino nisam siguran dal se na prigovor pise urbroj ili klasa obaveznog prekrsajnog naloga?
  6. Moze samo neko bacit oko jesam li izabrao dobar predlozak s obzirom na kaznu i mjeru koju sam dobio te smanjivanje iste? Predlozak
  7. Za spomenutu kaznu za preticanje dobio sam na licu mjesta obavijest o pocinjenom prekrsaju, sto bi znacilo da se mogu ograditi kao da nisam kaznjavan? Zanima me takoder dali placam sada onu uplatnicu za troskove postupka koju mi je policajka urucila zajedno sa spomenutom kaznom od 390 e ili se nista ne placa do konacne presude nakon prigovora? I zanima me koliko otprilike traje taj proces od podnosenja prigovora pa do presude koja pretpostavljam stize na kucnu adresu, jer u prigovrou planiram navesti da priznajem prekrsaj i da se kajem pa samim time izbjegavam poziv na sud, vec samo dobivam presudu postom na adresu ako se ne varam?
  8. Pozz, prekjucer sam napuhao 1,04 ( 0,94 kad se makne 10%) dobio sam OBAVEZNI prekrsajni nalog, kaznu 390e i jos neke troskove postupka te mjesec dana zabranu. Dal se ima smisla zaliti i traziti da mi totalno ukinu mjeru zabrane, a ako sam dobro shvatio iz prijasnjih postova nakon prigovora dolazi presuda poslije koje se u 8 dana opet moze platiti samo 2/3 od prvobitnih 390 eura. Jos bi napomenuo da sam nedavno dobio kaznu za preticanje preko pune linije koju sam odmah platio, ali time gubim mogucnost pozivanja na to da sam nekaznjavan jel tako? I molio bi predlozak za prigovor ako ga uopce ima smisla pisat u ovoj situaciji buduci da imam tu kaznu i imam 20 godina tek.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija