Jump to content

VKK

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Stan je bio moje vlasništvo i prije početka braka, s tim da sam 3/4 stana platio gotovim novcem, a 1/4 stambenim kreditom, koji plaćam 4 godine, i kojeg trebam plaćati još 7 godina.
  2. U braku sam 6 mjeseci.(nemamo djece ,niti je na putu)Prije mjesec dana podnio sam zahtjev za razvod braka zbog neoprostive radnje moje supruge. Živjeli smo zajedno u mom stanu koji sam kupio 4 godine prije sklapanja braka. U trenutku kada se dogodio slučaj zbog kojeg se razvodimo ja sam se iselio iz stana i otišao kod roditelja jer je situacija bila previše napeta. Budući su trenutno godišnji odmori svi papiri koje sam predao odvjetniku stoje.U međuvremenu moja supruga živi u mom stanu i nema se namjeru iseliti.Ne bi želio upadati u stan na silu jer je sklona ekscesima ,već sam predao zahtijev za iseljenje koji također čeka kraj godišnjih odmora. Mogu li je na ikakav način iseliti iz stana prije ročišta? Supruga nije u radnom odnosu, već sam plaćam rate kredita za stan i ostale troškove.(još jedan kredit) Šta bi trebao učiniti da ubrzam razvod jer ona neće pristati na sporazumni razvod. Supruga ima utjecajnog oca koji je štiti, te već šire glasine da sam je zlostavljao u braku. Postoje indicije da je trenutno u vanbračnoj vezi. Da li bi trebao nabaviti dokaze o tome i hoće li mi to ubrzati razvod. Imam i snimku njenog priznanja te neoprostive radnje zbog koje se razvodim. Može li mi to pomoći? Unaprijed svima hvala
  3. VKK

    Molim pomoć!

    Dobio sam preporučenom poštom od suda uplatnicu za plaćanje novčane kazne i troškova krivičnog postupka bez ikakvog drugog pojašnjnja.Kada sam nazvao sud ,prema broju koji je naveden na uplatnici, objasnili su mi da je to kazna po pravomočnom rješenju za nekakvu privatnu tužbu. Kada sam tražio objašnjenje o kakvoj je tužbi riječ rečeno mi je da se nisam odazvao pozivu na sud pa mi je dodijeljen branitelj i sudilo se bez mog prisustva. Uspio sam doći do broja branitelja koji nema pojma o čemu se radi nego je na kraju priznao da je samo potpisao dostavljene mu papire. Molim vas da mi odgovorite da li je moguće donijeti pravomoćnu presudu bez mog prisustva, jer mi nije jasno kako me nisu mogli naći da mi dostave poziv za sud , a uredno su mi poslali uplatnicu. Otišao bi na sud da vidim o čemu se radi , ali se bojim da mi ne uvale nešto na potpis, jer ako se rade ovakve stvari onda mogu svašta očekivati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija