Jump to content

marinko43

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je marinko43 objavio

  1. U invalidskoj sam mirovini već godinu dana. U međuvremenu pokrenuo sam obnovu postupka, medicinski vještak zaprimio je moj predmet još 1.prosinca 2008. U nekoliko navrata pokušavao sam ubrzati poziv na vještačenje ali neuspješno. Dali netko zna što učiniti da bi nakon gotovo 6 mjeseci čekanja konačno me pozvali. Hvala na odgovorima.

  2. Nakon četiri mjeseca konačno mi je stiglo pravomoćno rješenje za mirovinu.Dragovoljac, HRVI, 24 g. staža, omjer rat-mir 30/70%.Iznosi 2950kn, od toga vojni dio 1560kn.Čin vojnik.Evo toliko poradi orijentacije pravim braniteljima.Jedno pitanje?Zašto mi je obračunat AVM 51,42.Naravno idem u obnovu postupka.Opća nesposobnost za rad.POZDRAV.

  3. Prošle godine u 6mjesecu meni je gđa. vještak samo površno pregledala med. dokumentaciju. Na moju opasku da sam Hrvi 30% odbrusila je da to nema veze o procjeni moje radne sposobnosti koju ona donosi. Nakon dobivenog privremenog rješenja vidim da je teta napisala 30\70% rat-mir. Naravno idem na obnovu postupka. Meni su dosta pomogli savjeti nekih iskusnijih forumaša. Tebi naravno želim da uspiješ.

  4. Branitelj,nisam dragovoljac.HRVI 30% stalno(PTSP),čin vojnik.Opća nesposobnost za rad.Rat-mir. 30/70%. 23 godine staža.Molim da mi netko odgovori jer se ne snalazim u tablicama.Kolika bi bila mirovina?Dobio sam privremeno rješenje za mirovinu.Koliko se čeka na konačno rješenje.

    Puno hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija