Jump to content

fds

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je fds objavio

  1. Naime ja sam podstanar i prije neki dan netko zvoni na vrata ko da nema sutra ,moja cura se javi i preko vrata prica sa kontrolorom, ugl rekla je da je maloljetna i da ne pusta nikog u stan nit je on cuo televiziju niti ista deugo osim bijelih vrata. I stize danas opomena da se treba platiti 3 mj HRT pristrojbe ali glasi na mamu stanodavke koja je preminula 2019 godine i te iste godine je hrt prikljucak odjavljen sa te adrese smrtnim listom. Sada mene zanima mogu li oni pisati kazne na preminule ljudi kako sada to funkcionira ako mi ne platimo ? Oce ganjati preminulu zenu na sud ? Pisat joj kazne? Oce stanodavka biti odgovorna? ps ni ja ni cura nismo prijavljeni na toj adresi ali nam je stanodavka super pa ne bi da joj radimo probleme.
  2. Postoji li naćin da ja provijerim je li to vozilo ili osoba u tom registru ne plaćenih kazni ? On je spomenuo da je njemu sud 13.04. pa vjerujem da mu onda kazna jos nije izrećena ili ?
  3. Poštovani, u procesu sam kupoprodaje automobila kojemu je vlasnik (mladi vozać) bio zaustavljen sa povećim brojem promila alkohola u krvi ( 2,17) te mu je izrečena kazna od 10 000 kn + 3 mj bez vozačke te me sada zanima postoji li mogućnost da je auto (vozilo koje ja želim otkupiti) također u kaznenom postupku. To jest mogu li ja nekako nastradati u tom slučaju da mi se oduzme auto na neko vrijeme ili da ne mogu prepisati na svoje ime ? Unaprijed hvala na odgovorima LP
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija