Jump to content

Makaki

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kao što je navedeno u naslovu, kuverta nije došla ali kartica blokirana, u e-gradanin sam našao e-blokade, tu stoji 750 eura kazna, nikakvo upozorenje, nikakva opcija žaljenja nikakav poziv na sud. Kakva je procedura, koje su mi opcije?
  2. Oke, kaze da moze vidit iduci tjedan u ponedjeljak da to napravi, oce li to bit prekasno?
  3. Pardon upravu ste krivo sam se izrazio, boravište u splitu je isteklo. I da samo joj ostaje Osijek kao prebivalište. A da sad produzi boravište u Splitu i da otide do policijske postaje i vidi jel se moze poslat na tu adresu u Splitu?
  4. Sinoć smo ja, cura i prika "pali" on malo jace, cura radi "jointa" a ja eto vidili da sam bacio 1.5 nazad u auto(nije se desilo, necu komplicirat) i onda mi stavili vagu na moje ime, nego cura dosla studirat u split i sad mene zanima jeli moguce da se njoj prebaci adresa kazne na ovu u Splitu da ne ide njoj doma? Isteklo joj je prebivalište nedavno nije ga jos produzila( ako sta znaci stan u kojem je od njezine bake). Policajci rekli da mogu nesto napraviti uvezi toga ali na njezinome papiru stoji adresa za Osijek tako da vjerujem da nisu izašli joj u susret.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija