Jump to content

ivan30000

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam oboje na odgovorima, strpljenju i vremenu. A odlucio sam i da im recem, puni su razumijevanja, znaju koliko se borim s ovim i drago im je da mi je napokon krenulo polagano nabolje.
  2. Znaci to sigurno? Hvala vam, ovo mi je najbitnije. Jednostavno sam bio u tako losem mentalnom stanju. I najbitnije mi je da ne bude kazne za nju, jer eto, nisam namjerno nikoga isao prevariti ni nis. Super, hvala vam. Znaci ona me samo tako preko sustava eGradjani i ePorezna odjavi s PK, nije uopce neki veliki problem?
  3. Tako je, ispisao sam se 2018te. Te otisao s potvrdom u HZZO radi osiguranja, tu je sve ok. Samo sam roditeljima rekao da sam se kasnije ispisao.
  4. Pozdrav, ako mi mozete pomoci molim vas. Naime, ja sam uzdrzavani clan na PK moje majke. Ali me zanima jedna stvar, prekinuo sam redovito studiranje 2018te godine, bio sam u jako losem mentalnom stanju, depresija i suicidalne misli. Roditeljima nisam rekao da sam prekinuo dvije godine, tek sam im u 2020toj rekao da necu nastaviti. Znaci oni misle da sam prekinuo 2020te, a ne 2018te. Cijelo vrijeme naravno sam nezaposlen i nisam imao primanja. Nakon dvije ipo godine terapije i tableta pocinjem se bolje osjecati i vjerojatno cu imat posao sada. Zanimalo bi me, prilikom odjave s PK, hoce li mi trebati ikakva potvrda kada sam se ispisao s fakulteta? Ne bih htio da mi roditelji znaju za to, ako nije nuzno. Hoce li mi majka placati kakvu kaznu jer nije znala da dvi godine zadnje ne studiram? Iako nisam imao nikakva primanja. Il je za odjavu samo potrebna osobna i OiB, il se moze preko ePorezne?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija