Jump to content

biende

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da Vas još pitam je li bi trebalo nešto posebno istaknuti u žalbi; mislila sam u smislu da napišem samo ukratko da smatram da se radi o prostoru koji ne podliježe plaćanju komunalne naknade . Nemam baš iskustva s tim žalbama pa ako biste mi mogli malo pomoći. Hvala!
  2. ne bih ni ja puno cijepidlačila oko toga, ali ima to više od 15 m2; slika u prilogu, piše "soba za spavanje gore".
  3. jel već u cijeni kvadrature nije to sve skupa što ste naveli uzeto u obzir?
  4. pa jel bi onda u tom slučaju netko izašao ponovno na teren da provjeri stvarno stanje ili kako? imam tlocrte kuće no ne snalazim se baš puno s time pa ću se morati snaći nekako da to bude što točnije.
  5. a kako sada znati kako su oni to obračunali i na što se točno u žalbi pozvati? ne znam iskreno otkuda bi krenula.
  6. ja iskreno ne znam kako je računato. a zašto ste to pitali? radi se o prostoriji naziva "SPAVAĆA SOBA" na ovom tlocrtu, gornja bez dvoje vrata. https://ibb.co/xgWTLxd https://ibb.co/HHs1Rj3 hvala vam! pa morat ću nešto samo nisam baš potkovana u tom području pa mi se tako teško s njima boriti.
  7. Poštovani, Htjela sam Vas ovim putem pitati jesmo li dužni plaćati komunalnu naknadu koja se (uz još neke parametre) obračunava prema kvadraturi kuće ako se jedan dio kuće koristi kao neuređena tavanska prostorija u kojoj nije moguće živjeti jer ista nije ožbukana niti okrečena. U Rješenju o komunalnoj naknadi piše da se žalba može predati ili izjaviti na zapisnik te da se može predati i poštom preporučeno s napomenom da se na žalbu plaća određeni iznos upravne pristojbe. Nisam shvatila kako se inače naplati cijena žalbe ako se žalba šalje preporučeno poštom? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija