Jump to content

Dejvid1991

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav ljudi, tražim najboljeg odvjetnika za obiteljsko pravo. Vž-zg. Da opišem u kratkim crtama, bivša je dobila na sudu maksimalni iznos alimentacije (500€) na temelju lažnih računa od kupovine stvari za dijete i aktivnosti kojima se bavi klinka (ne polazi ni na jednu aktivnost) mala ima 6 godina i redovito ju viđam. Tu još brani maloj da se čujemo preko videopoziva i okreče ju protiv mene. Uglavnom, bivšoj su najbitniji novci, a maloj ne kupuje apsolutno ništa. I od prvog dana uredno uplačujem alimentaciju. Trebam nekog jako dobrog odvjetnika jer sustav u HR ne funkcionira i tate nemaju pravo glasa. Svaka pomoč/savjet je dobrodošao!
  2. Susreti su po dogovoru svaki mijesec po 5 dana. Bivša gospođa se složila sa time i predao sam na sud da se to potvrdi crno na bijelo. Ali kad ja trebam pokupit dijete ona ima izgovore da su negdje na izletu ili vikendu. I obavezno najavim mjesec dana u napred koji su to datumi. Na centru su rekli da je to stvar dogovora i da oni tu ne mogu ništa.
  3. Lijep pozdrav. Prije pola godine bivša supruga je tražila povečanje alimentacije za dijete od 5 godina. Sud je dosudio da isplačujem 400€ alimentacije (radim u Njemačkoj) ali ona uredno dobiva i dječji doplatak iz iste od 230€ preko mene. Uz to brani djetetu da se redovito čujemo preko video poziva. Ja nikad nisam zakasnio sa alimentacijom ili viđanjima. Centar ne poduzima apsolutno ništa! Svi znamo da naš sustav nije na strani muškog roditelja, pa me zanima di pronači najboljeg odvjetnika za takav slučaj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija