Jump to content

Jesse.

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A hoce li se taj prekrsaj vidjeti kada prelazim granicu (u državu koja nije u EU) ili tipa na aerodromu ako letim van kontinenta?
  2. 5. Sutra kao sto sam rekao ce me nazvati da mi uruce tu kaznu ili sto vec a da nije kod kuce, pa me zanima trebam li to odma platiti njima i imati novac spreman jer valjda ce me izaci manje ako platim na licu mjesta ili imam kratak period da platim istu cifru? Ne znam koliko ce me kazna jos izaci te koliko onda da imam kod sebe novaca. 6. A ta plava koverta, trebam li to zvati svog postara ili sud, da preuzmem i potpisem to u posti ili negdje drugdje, bez da dolazi kuci. Nadam se brzom odgovoru, hvala!
  3. Pozdrav, zanima me par informacija, sinoc sam u izlasku uhvacen od strane civilne policije sa 1g marihuane (cannabisa), tek sam napunio 18, učenik sam, nemam primanja i ovo mi je prvi prekrsaj. O ovome roditelji ne smiju saznati jer imam uzasno stroge roditelje. To sam rekao i njima te su me tražili broj mobitela kako bi me sutra nazvali i uručili kaznu ili što već negdje u gradu, bez da roditelji vide. Zatim treba čekati tu plavu kovertu koja dolazi iz pošte na kućnu adresu, to su mi preporučili da nabavim broj telefona poštara i dogovorim se sa njim da mi ju uruči u ruke negdje drugdje a ne kod kuće. Zanima me 1. Hoću li baš morat ići na sud ili cu samo platiti kaznu koju sud odluči? Ako moram ići na sud, a u mom gradu čuo sam da sud više ne radi i da svi idu u drugi grad na sud (45km udaljen), pa hoću li i ja onda morati? (A to ne mogu sakriti od roditelja...) 2. Kolika bi mogla biti kazna za to? Ponavljam, tek sam napunio 18, prvi prekršaj ikad i učenik sam te nemam primanja. 3. Hoću li morati na nekakva odvikavanja, razgovore i sl.? 4. Na koje sve načine to roditelji mogu saznati? Čega se moram paziti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija