Jump to content

Vella

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani mislim na odluku o otkazu koje kao drustvo mora napisati a zadnju takvu je napisao tamo negdje krajem 5.mj kada me odjavio pa prijavio ponovno. Novaca za odvjetnika nemam ,planirala sam u inspektorat ako se to ne ispravi dogovorom.
  2. Odjavljena sam provjerila sam , u mirovinskom kažu da je propust očit i nezakonit ali da oni postupaju po nalogu poslodavca. Također imam elektronsku odjavu od poslodavca koju mi je poslao jučer mailom gdje piše točno kada je zaprimljen zahtjevu u sustav 23.7. nedjelja ,a obrađen 24.7.2023. Ja sam radila uredno do 12.7.2023. kada mi je on porukom napisao da sam dobila izvanredan otkaz zbog toga sto sam maloljetno dijete vodila doktoru o cemu isto imam medicinsku dokumentaciju i prethodno smo se dogovorili da cu izostati s posla taj dan. imam sve prepiske s poslodavcem i zaposlenicima ,postoje racuni i mailovi s mojim potpisom koje sam ja izdavala i slala u periodu i 6.i 7. mj Očekivala sam otkaz ali ne ovakav . Poslodavac mi je isplatio iznos neto plaće na račun za 6. mj što je očit znak da sam radila. To je napravio sa svoga privatnoga racuna i naznacio kao uplatu. Radi se o osobi s poremećajem ličnosti i pstp-om koji me više puta ovako odjavljivao i prijavljivao. Zadnju odluku o otkazu mi je dao krajem petog mjeseca i tada me odjavio 31.05. i odmah prijavio i uredno sam nastavila raditi do 12.07 . kada se ovo dogodilo. U tom periodu sam bila prijavljena sve do 24.7. provjerila sam na mirovinskom vise puta u međuvremenu. Sad mozda planira koristiti tu Odluku?? Ja sam izgubila i zdravstveno radi ovoga.
  3. Pozdrav, Da li je moguće da me se danas odjavi ali je datum prestanka stjecanja osiguravatelja 31.5.?? Navodni otkaz sam dobila 12.07. putem sms poruke jer sam dijete vodila doktoru u Zagreb uz prethodni dogovor s poslodavcem no do danas nisam nista dobila . Nikada nikakav otkaz nisam potpisala. Situacija je specificna jer smo osim poslovnog dijelili i privatno pa sam mislila stvari ce se izgladiti kao i uvijek dosada. Da li je uopce moguce da danas netko nekoga odjavi toliko unazad? Koji su mi pravni koraci ukoliko se ovo ne rijesi mirnim putem? Da li trebam poslati zahtjev za zastitu prava i da li je uredu ako ga pošaljem na mail firme? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija