Jump to content

IvanoDAL

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Htio bih nadodati da je čovjek već nekoliko puta lagao pred sutkinjom te ga je ona uhvatila u laži pogledavši snimku.
  2. Sutkinja mi je rekla kada ga je odvela policija da će on za to dobiti kaznu zatvora. Mene zanima može li se on skupiti sa nekoliko njegovih kompanjona i tužiti me neovisno o trenutačnoj presudi za lažno svjedočenje ako kažu oni da sam ja njega provocirao ili vrijeđao. Ja to naravno nisam napravio . Pitao sam prodavačicu , nije ni ona čula tako nešto , doduše ona je bila 4-5 metara udaljenja na kasi.
  3. Poštovanje , bio sam napadnut u jednoj trgovini od strane strarijeg čovjeka koji je ili bio pod utjecajem ili mentalno nestabilan u tome trenutku. Pozvan sam na sudu u postupku kršenja javneg reda i mira kao svjedok. Kamere su sve snimile , sve se vidi i snimke su dospjele kod sudca . Napadač tvrdi da sam ga provocirao i vrijeđao što nije istina , ja tu ne stanujem niti poznajem napadača. On je tu bio sa nekim prijateljima ili poznanicima , a oni su stajali sa strane i gledali kako me udara. Koliko se sjećam nije bilo nikog drugog u blizini osim možda prodavačice. Može li uz pomoć njegovih prijatelja meni nametnuti da sam lažno svjedočio da sam ga provocirao pa da time upadnem u probleme jer je davao takav iskaz da ja to jesam radio? Na kamerama nema zvuka Čitao sam portal i razumijem da to ne mjenja ovaj postupak o kršenju javnog reda i mira.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija