Jump to content

destrozrome

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. BrinVU_HSZ_reguliranje prava iz studentskog standarda.pdfe me jedino novi zakoj koji je stupio prošle godine u 11. mjesec te je li on mijenja išta... u prilogu je izmjena zakona, zanima me je li spadam pod ove 'drugog slobodnog zanimanja' ?
  2. Moje pitanje je dosta dobro napisano već u naslovu no da ponovim. Otvorio bi d.o.o. te me brine gubljenje studentskih prava na zdravstgveno stipendije i sve to. Znam da ne smijem biti zaposlen nigdje tako da neću biti ja direktor nego netko iz obitelji. Znači ja bi u biti bio samo vlasnik firme. Pa me zanima je li se išta mijenja u mojim studentskim pravima ili u pravima za studente s invalisitetom pošto imam invaliditet s tjelesnim oštećenjem od 100%. Hvala unaprijed.
  3. 35 Put Venere Anzotike https://maps.app.goo.gl/ucUiu3zTJVmkYyWQ7 Evo linka kada se gleda istocno na street viewu ja sam se sparkirao s desne strane ceste no izvan iste jel. Na snimci street viewa nema znaka zabranjenog parkiranja tako da se cini da su nedavno to postavili. https://drive.google.com/file/d/1Q4MPhNOMczqAIVOKIVJW5QDJwh3FZqjS/view?usp=drivesdk Takoder prilazem sliku parkiranog vozila. Hvala na pomoći
  4. Pozdrav, Javljam se jer sam danas u gradu ninu dobio kaznu za parkiranje jer sam parkirao na mjestu di je bio znak zabrane parkiranja, no moj auto nije bio na kolniku u biti nimalo blizu kolnika da bi se uopće moglo smatrati da je ikako smetao prometu te to ja ne bi osobno nazvao prometnom površinom, a pošto čistom logikom bi rekao da ti znakovi vrijede samo za prometne površine zanima me što vi mislite.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija