Jump to content

mare1965

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Budem još malo sačekala. Mislim imamo dovoljno za život, naravno, a dug se skuplja. Dati će ga kad tad. Hvala
  2. Dug je skoro 4000 eura. Otac nema ništa na sebi. Kuća je u vlasništvu njegovih roditelja. Tj njegovog oca.
  3. Ocu adresa nepoznata. Tj prebivalište znam ali on nije tu. Navodno je negdje u inozemstvu. Ne plaća alimentaciju. Ovrha na Fini napravljena no već godinu dana nije sjela nikakva uplata. Što poduzeti ukoliko je negdje u inozemstvu a ja ne znam gdje?
  4. Mogu li sama i na koji način tražiti Njemački dječji doplatak ako otac ne želi sudjelovati u tome? Iz inata isključivo. Ne plaća alimentaciju jer ne želi, u Njemačkoj je mjesec i nešto dana. Navodno da planira ostati. Ako mogu zanima me korak po korak. Hvala
  5. mare1965

    Dorh

    Molim Vas da mi netko objasni koji je točan postupak prijave Dorhu , što za maltretiranje psihičko, što za prijavljivanje gluposti a također koliko čujem čeka me navodna privatna tužba jer sam odnijela svoj namještaj iz kuće u kojoj više ne živim i to od osobe koja čak nije niti vlasnik nekretnine, nego je roditelj vlasniku. A vlasnik je navodno dao punomoć roditelju za Boga pitaj što. Uglavnom, taj roditelj vlasnika nekretnine ima u planu podići privatnu tužbu za stvari koje nisu njezine niti ima ikakve veze sa istima. Može li to? Zakonski? Koja je razlika između prijave toga policiji i prijave Dorhu? Kako što funkcionira na duže staze? Što se događa nakon prijave?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija