Jump to content

Dragon 22

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ispričavam se ako sam bio nejasan.Trenutno u "kutku za vozače" vozačka dozvola mi je važeća,zanima me kad bi mi danas upisali mjeru u kompjuter,da li bi to bilo 90 dana od danas ili bi bilo uračunato proteklo vrijeme od izvršnosti odluke koja mi je upisana u predmet na e-građanima koji je 02.07.2023. što znači da bih još nekih 19 dana bio pod zabranom?
  2. Dakle mogu očekivati da će mi upisati svih 3 mjeseca zabrane,iako je datum izvršnosti 02.07.2023.?
  3. Trebali bi,ali ako upišu sve dane zabrane,kako Sivko kaže,mogu li nešto oko toga napraviti?
  4. Shvaćam da čim dobiju,upišu.U mom slučaju to se još nije dogodilo,ali kad i upišu,zar ne bi trebali uračunati dane protekle od datuma izvršnosti odluke,02.07.2023.?
  5. Jasno mi je da im se presude šalju sa zakašnjenjem...Mogu li postići išta kad bih se osobno žalio u odjelu za promet ili sudskoj pisarnici,ne znam...?
  6. Divno Čemu onda uopće taj datum izvršnosti?Nema veze s vezom...
  7. Poštovani,u 1.mjesecu sam platio kaznu zbog vožnje pod utjecajem alkohola nakon što mi je odbijena žalba na viisokom prekršajnom sudu. Od tada svakodnevno provjeravam status vozačke dozvole na "kutku za vozače" i vozačka je i dalje važeća.peije 3 dana sam na e-građani u mom predmetu ustanovio da mi je upisan datum izvršnosti odluke 02.07.2023.Sad me zanima da li će mi biti uračunato proteklo vrijeme od 02.07. ukoliko mi se za recimo 5 dana upiše zabrana upravljanja vozilom na kutku za vozače?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija