Jump to content

Sharbari

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, kao i što sam naslov kaže, zanima me gdje mogu odnijeti vozacku dozvolu, odnosno, u koju pp. Oduzeta mi je zbog ne odlaska na izvanredni liječnički. Živim u mjestu boravišta, a piše mi da vozacku u roku 3 dana odnesem u mjesto prebivalista. To mi je veliki problem jer radim i nemam kako fizicki to donijeti. Zanima me mogu li im poslat npr poštom ili da odem u pp ovdje u boravistu? Hvala
  2. Hvala. Baš mi je danas ujutro došao poziv da se moram javit u roku od 8 dana u PP u vezi upucivanja na izvanredni ljecnicki pregled. Ako padnem, samo idem na idući dok ne prođem?
  3. Znači krajem 8. mjeseca sam dobio zabranu upravljanja vozilom na 3 mjeseca. Sredinom 9. mjeseca mi je ta vozacka istekla, tako da moram produljit istu. "Zakljucak" kojim me se poziva na izvanredni ljecnicki sam dobio prije više od mjesec dana, no nisam bio u mjestu boravista. Preporučate da odem na obični zdravstveni za produljenje vozačke i samo im donesem uvjerenje da sam zdrav? Kad ste napisali 'ako prođem' to znači da moram odnjet ovaj zakljucak na zdravstveni da me oni testiraju na droge?
  4. Pozdrav, imam jedno kratko pitanje. Dobio sam poziv na izvanredni ljecnicki pregled nakon prekrsaja koji sam dobio zbog vožnje pod utjecajem (marihuana). Jasno mi je zbog čega idem, no pošto sam prekoracio zakonski rok od 15 dana da se podvrgnem testu, zanima me što trebam činiti. Razlog je što je pošta dosla u moje mjesto boravista, dok sam ja bio u mjestu prebivalista. Jasno mi je da to njima nije bitno. Hvala.
  5. U redu hvala! Nisam nego od jučer na ovom portalu, nekakvih primjera žalbe cu pronac sigurno.
  6. Pozdrav svima Sinoć me zaustavilo, pa sam dobio i "lizalicu" od policajca uz alkotest. Na testiranje sam pristao uz mišljenje da neću bit pozitivan jer ne pusim često ni puno, a pogotovo ne u zadnjih nekoliko dana. Međutim, test je pokazao prisutnost thc u slini, te sam uhićen i odveden u postaju na 12 sati. Rekli su mi da mogu ic na vađenje krvi ili urina, ali su mi ponavljali kako mi se to ne isplati, i da cu morat samo još više platit. Mene zanima ako može netko savjetovat šta dalje učiniti? Kazna mi je oko 1500€ što je meni zaista previse jer sam trenutno nezaposlen. Mislite li da bih se trebao žalit? Navest da nisam kažnjavan, da ne pušim inače i da sam se voljan izvanredno testirat? Mislim da će mi ovo sve uveliko otežati pronalazak posla, pogotovo u zdravstvenoj struci. Hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija