Jump to content

Vec997

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vec997 objavio

  1. Pozdrav svima, Bio sam u vožnji s motorom, vraćam se kući i parkiram motor u garažu, u tom trenutku ispred garaže staje civilna Škoda s upaljenom rotacijom te policajac izlazi van i traži mi vozačku i prometnu. U tom trenutku nisam previše razmišljao o svemu tom te mu dajem dokumente i on mi skida tablicu s motora, u mojoj garaži, te poziva kolege koji dolaze u službenom autu i preuzimaju dalje a on odlazi. E sad ja sam svjestan da mi motor nije tehnički ispravan (tablica nije vidljiva i nema prigušivača zvuka) ne pokušavam se izvuci iz toga, kaznu sam platio (65€) te ću otići na izvanredni tehnički. Ono sto mene zanima je da li taj policajac ima pravo napraviti to sto je napravio s obzirom da on mene nije zaustavio, niti pokušao zaustaviti na javnoj površini (sam je izjavio da me nije htio prije zaustaviti jer misli da bi pobjegao..) već je upalio rotaciju kada sam ja bio parkiran u svojoj garaži i sišao s motora, te da li on ima pravo meni oduzeti tablice zbog tehničkih nedostataka koje sam gore naveo, da napomenem pratio me je duže vrijeme po gradu i nije bilo nikakvih prometnih prekršaja. Inače gospodin se nije ni predstavio ali je poznat po gradu po tome sto ne voli motocikliste.
  2. Hvala na odgovorima, nadam se da neću ni saznati kolika je kazna ali eto čisto informativno
  3. Znaci gleda se članak 223. Iako još nisam položio? (3) Novčanom kaznom u iznosu od 390,00 eura kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu.
  4. Pozdrav Od 6mj polažem za A kategoriju i već 3 tjedna čekam glavnu vožnju i već sam kratak sa živcima, motor stoji u garaži a sezona je pred krajem. Zanima me koja je kazna ako me uhvate na motoru bez A kategorije (B imam položeno), koliko sam čitao po forumu spominju se dva članka jedna kazna je oko 400e dok je druga puno vise pa mi sad vise ništa nije jasno. Isto tako ako me uhvate da li gledaju na to sto trenutno polažem ili im to ništa nije bitno? Eto čisto da vidim jel mi se isplati ili da i dalje sjedim i čekam, unaprijed hvala svima na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija