Jump to content

ljubek01

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ljubek01 objavio

  1. pozdrav došla mi je presuda za prekršaj zaštitina mjera se ukida, kazna 520eur ostaje (stigla mi je prazna uplatnica, dok na uplatnici za admin troškove napisan iznos) na presudi nije napisano ako platim 2/3 izrečene novčane kazne u roku 8 dana smatrat će se da je kazna u cijelosti plaćena moje pitanje je imam li ipak pravo na plaćanje 2/3 novčane kazne ili moram platiti cijeli iznos (520eur)?
  2. Dakle bio je policajac jučer s prekršajnim nalogom, nisam bio kući rodbina isti nije preuzela rečeno mu je da radim te da dođe neki drugi dan iza 16h. Plan je otići na policiju i preuzeti nalog. Hoće li mi na prekršajnom nalogu pisati da sam napuhao 0.38?
  3. Pozdrav, sudjelovao sam u prometnoj nesreći za koju sam ja kriv (oduzimanje prednosti), ozlijeđenih nema "samo" materijalna šteta. Došla je policija, napravili su zapisnik i poslikali automobile. Na alkotestu sam napuhao 0.48 umanjeno za 0.1 iznosi 0.38, sam policajac je na ovo rekao ok ste. Krivnju ne poričem, rečeno mi je da ću dobiti kaznu 130eur za izazivanje nesreće, 390eur 3 kaznena boda i mjesec dana bez vozačke za oduzimanje prednosti, te mi je sam policajac rekao da ništa ne plaćam i da se žalim. Moja pitanja su: koliko mi napuhanih 0.38 može biti problem vozačka mi treba radi posla, nemam nikakvih kazni ni prekršaja do sada, kolika je vjerojatnost da će mi sud ukinuti zabranu koliko dugo se čeka rješenje da dođe poštom, može li se negdje (egrađani) vidjeti prije i žalba napisati što prije
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija