Jump to content

predragmarevic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis
  1. ma doktor pshijatar je napiso da zamene nema boljitka atako i pshijolog i još je naveo da može biti gore i naveo mi je da moram ići u klub 91 i idem ali meni je još gore tamo dobiješ nakon 6 mijeseci 1godinu i tako dalje papir da se liječiš od ptsp kad sam na komisiji bijo i pokazo taj papir kaže to meni netreba a jadranka kosor izjavila da podržava udruge od ptsp koje se liječe pa zašto onda taj papir neide u prihod kad se liječim po nalogu pshijatra i pshiologa .doktor opče prakse je isto obradu papira napravila dobro di je navela da za mene nema pomoči nego samo pogoršenje može biti .i sad me sa povijerenstva oče da me skinu . bijo sam jučer na povijerenstvu di me opet pita jesam li dobijo papir iz vukovara ja joj govorim da nisam ona kaže da za mene nema liječenja i moro sam povisit glas jel mi je pun kofer više njih i reko sam da mi da napismeno da me ona skida sa bolovanja di je rekla nemože ona meni dat napismeno pa zašto me skidaš kad mi je rečeno da se moram i dalje liječit i onda je produžila do 2.3. 2009.
  2. Zovem se predrag marević piso sam ti več i prije pa te molim za savijet.D A TI UKRATKO KAŽEM O ČEMU SE RADI BRANITELJ SAM OD 1991 DO 1994 BIJO AM PO SVIM RATIŠTIMA OD VUKOVARA DO BOSNE ALI TO NIJE VAŽNO 8. 1. 2008g puko sam di sam završijo u bolnici pshijatriji di su mi dijognozu rekli da bolujem od ptsp i da se moram liječiti dalje tako je i bilo dobijo sam šifru f43.1 f 62.0 f32 pijem tablete motorka mi je nula i ovo što ti sad pišem jedva bijo sam u vukovaru na procijeni radne sposobnosti nakon 6 mijseci doktor mi je reko da mi može dat samo dalje liječenje i još nisam ništa dobijo bijo sam 18.12. 2008 na povjerenstvu sam bijo 5. 1. 2009 di me oče da skine sa bolovanja inače sam tesar .probo sam da nepijem tablete i opet sam završijo u bolnici. Piso sam u ministarstvo obitelj branitelja i međugeneracijske solidarnosti 3 puta sam molijo da mi pomognu kako da riješim svoja prava i tri puta mi pišu jedno te isto (NN 174/04, 92/05, 02/07, 107/07). KAŽE TAKOĐER HRVATSKI BRANITELJ IMA PRAVO PODNJETI ZAHTIJEVZA OCIJENU RADNE NESPOSOBNOSTI NADLEŽNOM HRVATSKOM ZAVODU ZA MIROVINSKOOSIGURANJE BEZ UTVRĐENOG STATUSA HRVATSKOG RATNOG VOJNOG INVALIDA IZ DOMOVINSKOG RATA, KOJI MOŽE UTVRDITI PROFESIJALNU ILI OPČU NESPOSOBNOST ZA RAD NASTALU KAO POSLJEDICA SUDJELOVANA U DOMOVINSKOM RATU. TO MI JE NAPISO KRUNOSLAV MESARIĆ,DIPL,IUR.a kad sam bijo u vukovaru na procijeni radne sposobnosti pito me jel sam predavo papire za rvi reko sam mu da nisam da sam se razbolijo 8. 1. 2008 a ne 2005 pa jel sam ja kriv što sam sad bolestan a ne prije kao nekireko mi je daneču ovako ništa postič i da mi može dat samo dalje liječenje ja sam mu reko doktore ja nemogu radit da mogu rađe bih radio nego svama sad bijo tu onda mi je reko da pišem u ministarsvo branitelja da mi daju rvi i piso sam opet njima i opet isti odgovor da sam im i ratni put i svu dokumentaciju i nšta zat tebe molim jel mi ikako moš dat savije šta da radim jel mi je sve više dojadilo ovo gledat a dijeca me gledaju kao da sam pobijgo iz ludnice hvala unaprijed…….
  3. Zovem se predrag marević piso sam ti več i prije pa te molim za savijet.D A TI UKRATKO KAŽEM O ČEMU SE RADI BRANITELJ SAM OD 1991 DO 1994 BIJO AM PO SVIM RATIŠTIMA OD VUKOVARA DO BOSNE ALI TO NIJE VAŽNO 8. 1. 2008g puko sam di sam završijo u bolnici pshijatriji di su mi dijognozu rekli da bolujem od ptsp i da se moram liječiti dalje tako je i bilo dobijo sam šifru f43.1 f 62.0 f32 pijem tablete motorka mi je nula i ovo što ti sad pišem jedva bijo sam u vukovaru na procijeni radne sposobnosti nakon 6 mijseci doktor mi je reko da mi može dat samo dalje liječenje i još nisam ništa dobijo bijo sam 18.12. 2008 na povjerenstvu sam bijo 5. 1. 2009 di me oče da skine sa bolovanja inače sam tesar .probo sam da nepijem tablete i opet sam završijo u bolnici. Piso sam u ministarstvo obitelj branitelja i međugeneracijske solidarnosti 3 puta sam molijo da mi pomognu kako da riješim svoja prava i tri puta mi pišu jedno te isto (NN 174/04, 92/05, 02/07, 107/07). KAŽE TAKOĐER HRVATSKI BRANITELJ IMA PRAVO PODNJETI ZAHTIJEVZA OCIJENU RADNE NESPOSOBNOSTI NADLEŽNOM HRVATSKOM ZAVODU ZA MIROVINSKOOSIGURANJE BEZ UTVRĐENOG STATUSA HRVATSKOG RATNOG VOJNOG INVALIDA IZ DOMOVINSKOG RATA, KOJI MOŽE UTVRDITI PROFESIJALNU ILI OPČU NESPOSOBNOST ZA RAD NASTALU KAO POSLJEDICA SUDJELOVANA U DOMOVINSKOM RATU. TO MI JE NAPISO #########,DIPL,IUR.a kad sam bijo u vukovaru na procijeni radne sposobnosti pito me jel sam predavo papire za rvi reko sam mu da nisam da sam se razbolijo 8. 1. 2008 a ne 2005 pa jel sam ja kriv što sam sad bolestan a ne prije kao nekireko mi je daneču ovako ništa postič i da mi može dat samo dalje liječenje ja sam mu reko doktore ja nemogu radit da mogu rađe bih radio nego svama sad bijo tu onda mi je reko da pišem u ministarsvo branitelja da mi daju rvi i piso sam opet njima i opet isti odgovor da sam im i ratni put i svu dokumentaciju i nšta zat tebe molim jel mi ikako moš dat savije šta da radim jel mi je sve više dojadilo ovo gledat a dijeca me gledaju kao da sam pobijgo iz ludnice hvala unaprijed…….
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija