Jump to content

Mirjana 50

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. 30.9 prošle godine je išao na ugradnju katetera u Bjelovarski bolnicu,i na povratku sa sanitetom su imali saobraćajnu ,bilo je objavljeno na regionalnim vijestima.Tata je navodno imao lakše povrede nogu ali je nakon 3 dana završio opet u bolnici jer je dobio gangrenu na penisu pa su mu ugradili kateter iz mjehura .Nakon toga on više nije bio ona pokretna osoba,ujedno se stalno žalio na bolove u nogama i gubio ravnotežu .Napominjem da je bio onkološki bolesnik sa dijagnozom raka na debelom crijevu ali je bio pokretan sve do toga dana.Umro je 28.3 a optužnica je predana tek u 4 mjesecu ove godine,znači mjesec dana poslije njegove smrti.Po bolničkom izvješću iz hitne oni navode lakše tjelesne povrede a policija kaže da oni čekaju 30 dana prije nego pozovu krivca na ispitivanje,jer kao u tih mjesec dana se može dogoditi da se pogorša stanje učesnika u nesreći.Po odvjetniku kojeg sam angažirala nemamo nikakvih prava jer tata je umro a njega sam angažirala da ishodi odštetu od jedne i druge strane.
  2. Moj otac je bio pacijent u vozilu saniteta i zadobio navodno lakše ozljede,iako je nakon tog nemilog događaja završio na operaciji tj ugradnju katetera iz mjehura ,uglavnom sve je išlo u cilju sakrivanja dokaza i zavlačenja.Policijska postaja nije znala tko je drugi pacijent bio dok ja nisam zatražila policijsko izvješće.Uglavnom djelatnici saniteta nisu poštivali pravila,jer nitko od pacijenata nije bio vezan, bolničar nije bio sa pacijentima nego kao suvozač i nije bio vezan kao ni vozač .U policijskom izvješću nigdje se to ne spominje.
  3. A meni su rekli da je trebalo za života oštećenog podići zahtjev za odštetu
  4. Da li je moguće pokrenuti zahtjev za odštetu ako još nije završena istraga?U našem slučaju istraga tj. optužnica je dignuta u 4 mjesecu ove godine a sudionici u prometnoj nesreći su u međuvremenu preminuli.Policijsko izvješće nismo mogli dobiti jer istraga nije bila javna .Uglavnom odvjetnik koji je bio zadužen za pokretanje odštetnog zahtjeva nije napravio ništa dok mi drugi tvrdi da je trebalo za života oštećenika pokrenuti zahtjev.Tko je tu u pravu ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija