Jump to content

Marija0506

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Danas me zove ta gospoda i kaze da ce me tuziti za prevaru? Sto ne vracam pozajmica.. moze li ona to?
  2. Hvala vam na svim odgovorima. lijep vam pozdrav
  3. Nadam se da je tako, i da samo zastrasuju.
  4. Dakle onda u stvarnosti mi ne mgu na takav nacin uzimati? Nego ici na finu i cekati red?
  5. Pa potpisala sam ugovor ali nisam tamo pronasla nista o tome. navodno nesto novo tako kazu.
  6. Rekla mi je danas da je to nesto novo da se ide administartivnom zabranom na placu a ne klasicnom ovrhom. Dakle to ne mogu?
  7. Samo zovu. nisu ni ugovor raskinuli. sto to znaci da ne trazi ako biste mi htjeli reci.
  8. Iskreno gledam i nista ne razumijem.. uzima li mi se i 1/4 za ovrhu na racun i 1/4 te zabrane ili mi se sve uzima? Neto placa mi je 590 eura.
  9. Dobar dan. Nisam platila ratu za Credit Point One, te ne zvala njihova djelatnica iz pravne sluzbe da im platim ukoliko ne zelim da ide nekakva administrativna zabrana na placu? Zanima me sto to znaci? da li ja i tada mogu dobivati svoj neki dio place ili sve ide njima? lp
  10. Hvala na odgovoru. Nadam se da nece jedino doci do ovrhe pokretnina zato sto nemam nista na sebi a sve su dugovi oko 1500 eura ili manji nijedan iznos nije veci od toga.. mogu li sto u u vezi tog napraviti?
  11. Dakle oni ce biti u redu cekanja i kako mi se skidaju sredstva naplacivati se? idem li ja fizicki bas na sud na rociste neko kada se pokrene ovrha ili? Oni uporno spominju sudske troskove pa mi nije jasno kakav je to postupak..ako biste mi mogli objasniti?
  12. Postovani, zanima me sljedece: ocekujem da ce mi u nekom periodu sjesti na racun blokade od Cash expert, Alfa credit, netinfo, evocash, i jos dva zajma od nekih 1000 eura te feratum.. znam da ih je jako puno, no zanima me kako ce to ici u fini? Imam placu 650 eura te cu napraviti zasticeni pa ce mi uzimati samo dio koji mogu, svoje nemam nista ni auto ni pokretnine zivim sa svekrom u kuci i sve je njihovo.. kako funkcionira sa cekanjem na naplatu? Da li onda iznos drasticno naraste ili? Moze li se izvuci iz toga…
  13. Ma znam,ali nasa okolina mi djeluje dosta staromodna za to, i djeluje im to kao smak svijeta. A eto spletom okolnosti sam se zaplela u to.. nadam se da nece zvati ako im kazem i ako budes odgovarala na njihove pozive..
  14. Apsolutno se slazem niti bjezim od duga. Vratit cu im i to stoji. Ali kao sto kazem ne moram to trpiti. hvala Vam puuo na pomoc
  15. Dakle to je jos jedna prica da ce mi doci sada kuci oni? Ovo znam da se moze poslije ovrsnog postupka ali imam namjeru vratiti dug sto prije samo evo trenutno ne mogu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija