Jump to content

qwerty_

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pretpostavljam da ću kaznu dobiti onda. Je li dovoljno u žalbi priznati krivnju ili reci da nisam vidio znak pa pozvati svjedoka ili nesto trece?
  2. Jel postoji mogucnost da i ništa ne dobijem pošto je sve trajalo max 1min ili cu svakako dobiti? Nekaznjavan sam do sada.
  3. Pozdrav, danas ujutro kada sam isao na posao prosao sam kroz jedan puteljak (cca 15-20m) gdje se nalazi par starih garaza i izlaz na cestu s time da je taj put u kontra smjeru. Policajac se nalazio kod garaza i zaustavio me i rekao da je kontra smjer sto je i naznaceno samim znakom, trazio me vozacku, zapisao u svoj mali blokic podatke i broj tablice i reko nakon 30sec, ostajete bez vozacke na 30 dana i otisao. Nakon toga je iza mene zaustavio jos par vozila (svakodnevno ovdje prolazi hrpa vozila). Mene sada zanima jesam li ja trebao dobiti nekakav prekrsajni nalog o pocinjenom prekrsaju da sam prekrsaj stvarno ucinio ili danas toga vise nema? Ako stvarno ostanem bez vozacke koja mi je potrebna razvozenje djeteta za vrtic + redovne kontrole kod doktora + posao, mogu li se temeljem toga zaliti? Do sada nisam bio kaznjavan. Zahvaljujem svima unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija