Jump to content

korisnik5252

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Jasno da ne može tamo na osnovu HR zakona, ali vrlo vjerojatno imaju i oni vlastiti zakon o zračnom prometu. I ja sam isto pomislio da bi dobio kaznu na licu mjesta da me htio kazniti, ali sam htio provjeriti ako netko ima slično iskustvo ili znanje o konkretnom slučaju.
  2. Pitam iz razloga jer u Hrv Zakonu o zračnom prometu pod člankom 160, stavak 3) piše ovo na slici. Kazna 5 do 15 tisuća kuna...
  3. Je li to ispunjavanje na tabletu od strane zaštitara standardna procedura ukoliko se tako nešto dogodi ili?
  4. Pozdrav, imam pitanje vezano za unos suzavca na aerodrom. Na zracnoj luci u Francuskoj pri prolasku kroz security check mi je u ruksaku zaštitar pronašao mali suzavac (koji sam zaboravio izbaciti i staviti u kofer) koji je zabranjeno unijeti u putničku kabinu. E sad, on je to meni uzeo, pogledao mi je osobnu i pitao gdje letim i nešto svojem tabletu ispunjavao. Ne zna šta je ispunjavao, niti mi nije rekao. Na kraju mi je samo rekao da je to to, i zadržao suzavac i nista više. Zanima me ako netko ima iskustva s time, tj. trebam li sad doma očekivati neku novčanu prekršajnu kaznu iako on meni na licu mjesta nije ništa uručio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija