Jump to content

u_banani

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. rubens, hvala na odgovoru, ali opet paušalno. stranci s privremenim boravkom imaju pravo na porodiljnu naknadu ako su u radnom odnosu. mene zanima hoće li stranac ostvariti pravo na porodiljnu naknadu ako ode na održavanje trudnoće za vrijeme trajanja ugovora, a ugovor istekne ( i ne bude produžen) prije rođenja djeteta. hvala i pozdrav.
  2. zabelezni hvala na odgovoru, al da sam htio odgovor od laika, pitao bih slučajnog prolaznika situacija je malo kompleksnija, s obzirom da se radi o stranoj državljanki s privremenim boravkom u rh, koja je u radnom odnosu na određeno vrijeme. ugovor istječe prije rođenja djeteta, dakle, zanima me hoće li ostvariti pravo na porodiljnu naknadu ako ode na održavanje trudnoće i u slučaju da poslodavac ne produži ugovor. hvala i pozdrav.
  3. molim za pomoc. supruga je stranac s privremenim boravkom u rh. trenutno je u radnom odnosu na odredjeno vrijeme. buduci da je izvjesno da ce ici na odrzavanje trudnoce prije isteka ugovora (2-3 mjeseca prije rodjena djeteta), gubi li pravo na porodiljnu naknadu ako joj se ugovor ne produzi? hvala i pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija