Jump to content

jaki123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nazalost nemam,prijava za prekrsaj drzavnom inspektoratu?Oni mogu nesto? Poslodavac uopce ne odgovara na mailove!
  2. Pozdrav, U pitanju je neisplata otpremnine koju smo po ugovoru potpisali i ja i poslodavac.(sve cisto imam posl.uvj.otkaz..)..On sad " oteze sa isplatom pa se mislim tuziti ga jer me dobro poceo valjati. Kako brzo se to rijesava ili u nasoj frzavi nerijesava?
  3. Ja sam na bolovanju do daljnjega.. I ne namjeravam se vratiti u taj " pakao". A na poslodavcu je da uruci otkaz sa vazecim" dokumentom i na vazeci nacin dostave po meni..
  4. Znaci sve ono sto imam" je nacrt odluke poslan mailom bez pecata i potpisa zakonodavca,sa datumom kada mi je prvi nacrt odluke (bez pecata,potpisa) istu urucio na kavi? Sa strane poslodavca nema ni potpisa ni pecata tako to ispada nevazece.
  5. Pozdrav, Nakon 1.urucenja odluke o poslovno uvjetovanom otkazu na kavi,pa poslije putem maila koju nisam potpisao jer nije ni potpisana ni pecatirana niti je poslodavac naveo u odluci ono sto sam trazio. Rokovi za zalbu i dogovor" cure u slucaju da poslodavac ne posalje potpisanu i pecatiranu odluku da li sam uopce dobio otkaz? Da li je takav otkaz zakonit? Da li je potrebam moj potpis? Lp. Jakov
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija