Jump to content

borna77

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav Imam legaliziranu kuču na poljeprivrednom zemljištu, napravijo sam rekonstrukcju- prema projektu koji se naslanja na jednostavne gradnje i za njih nije potrebna građevinska dozvola. Građevinska inspekcija izlazi na teren in stavlja tablu-da je za "rekonstrukciju" potrebna građevinska dozvola koje nemam. Stiže prva kazna 30 000kn, kao ovrha. Predviđene su još dvije kazne u roku 60 dana. Šta onda ide dalje? Rješenje o rušenju kuče?
  2. Predpostavljam da je to PRVO rješenje, dal se sljedeća rješenja o novčanoj kazni donose u roku od dva mjeseca od izvršnosti prethodnog rješenja?
  3. Pozdrav, imam legaliziran kuču na poljuprivrednom zemljištu-prvi kat sa ravnim krovom. Nakon rješenja o izvedenom stanju prijavijo sam početak građenja - podkrovlje sa pozivom na Pravilnik o jednostavnim građevinama sa izrađenim glavnim projektom od pooblaščene tvrtke koja to radi, tvrtka prijavi radovi na občini. Nakon izvedenih radova građevinski inspektor provodi obustavu građenja sa tablom-za radove je potrebna građevinska dozvola koje nemam jer je zemljište poljeprivredno. Nakon tri godine, dobivam ovrhu od 30 000kun od države na tu temu. Šta se tu može napravit, dal plačanje ovrhe bilo šta promjeni? Hvala na savjetu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija