Jump to content

Seka2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. G. Cvrtila iskopirala sam dio za inkl. dodatak: Odrasli i djeca s lakim intelektualnim teškoćama IV. stupnja s komorbiditetom 342,62 € 432 € +89,38 € (+DD) Djeca s kroničnim bolestima/oštećenjima sluha vida III. stupnja, tjelesnim oštećenjem III. stupnja 189,99 € +242,01 € (+DD) Odrasle osobe s oštećenjem sluha III. i IV. stupnja bez dodatnih teškoća 398,62 € +33,38 € Djeca s intelektualnim teškoćama III. stupnja 189,99 € +242,01 € (+DD) Odrasle osobe s gluho-sljepoćom III. stupnja, intelektualnim teškoćama III. stupnja ili s tjelesnim oštećenjem III. stupnja. Ja nemam lakše intel. oštećenje IV stupanj gdje kaže i komorbiditet. Imam III stupanj mentalnog što je i intelektualno oštećenje i psihičko i potpunu nesposobnost za svoj posao. Šta je tu opisano u zadnjoj podgrupi. Jesam li u pravu?
  2. Kakove dodatne teškoće se misli. Imam i II stupanj fizičkog oštećenja a taj III stupanj mentalnog i psihičkog je trajni.
  3. Poštovani, imam inalidnost III stupnja psihičkog I mentalnom oštećenja. Sada primam naknadu za pomoć i njegu od 600 kn odnosno 79 eura i nešto centi. To je 120% te naknade. U koju grupu i koji iznos ću dobivati inkluzivnog dodatka. Je li mi koji već primamo neku od tih naknada moramo podnijeti zahtijev za inkluz. dodatak ili će ići po starom vještaćenju po kojem i primam naknadu za pomoć i njegu. Samo da dodam da je zadnje vještaćenje bilo početkom 2020. godine. Hvala. Pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija