Jump to content

orleanka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. auto je išao iza mene, a ja sam skretala lijevo. On me je obilazio, ja ga vidjela nisam i udario me u moj prednji lijevi točak. U policiji su mi rekli da me je udario u vrata, (zamislite divote) on bi sigurno bio kriv! A on sam je izjavio (na sudu) da me izbjegavao pa udario u moj prednji kraj da ne udari ravno u mene Stvarno ne znam šta da mislim! Ustvari zbunjuje me činjenica da vještak uopće nije uzeo u obzir kao prekršaj neprilagođenu brzinu, već samo njegovu alkoholiziranost. I još je naveo da je on prije počeo radnju preticanja, a ja kasnije-radnju skretanja
  2. Trebam savjet! Nedavno sam doživjela prometnu nesreću, skretala sam u lijevo, prethodno izbacila žmigavac i skrenula i...bum! Zbombao me auto kojeg apsolutno nisam vidjela, po vještaku-sa nekih 86km brzine-u trenutku udarca (ograničenje 50km) u naselju, alkoholiziran sa 1,44promila alkohola. Dan sunčan, ravna cesta...Ja se sama nesreće maglovito sjećam, pogotovo onoga poslije...imala sam potres mozga. Po zapisniku policije smo također oboje krivi, mada da se on kretao normalnom brzinom do udarca ne bi ni došlo (po vještaku). Zanima me, da li i kako mogu osporiti svoju krivnju. Znam da sam napravila provjeru prije samog skretanja i dala na vrijeme žmigavac, ali ga apsolutno nisam vidjela..da li je to bilo zbog brzine kojom se kretao ili šta...ne znam. Ovo mi je prva prometna u životu i stvarno ne znam kako se postaviti, ne osjećam se krivom, ali ne znam šta mi je činiti... Ima netko nešto pametno za reći?? Inače sam samohrana majka i taj jadni auto mi je totalno razvaljen, ako ispadnem kriva...ništa od odštete, a da i ne napominjem da nema šanse da bih mogla još i nekakvu kaznu plaćat. Ako do toga dođe, odoh ja u zatvor radije. Negdje sam pročitala da računaju 300kn po danu, je li to istina?
  3. Trebam savjet!! Prije 2 mjeseca sam naručila PVC stolariju za kuću. Nakon što sam odabrala što sve u kojim mjerama treba, dobila sam ponudu za stolariju i u ponudi je stajala i točno navedena vrsta izo stakla, kakva PVC stolarija (koliko komora) itd. I uglavnom dogodilo se slijedeće, uplatila sam pola od ugovorene svote i čekala... Da bi proizvođač zatvorio firmu i raspustio radnike u proizvodnji, i otvorio pod drugim imenom novu firmu a meni isporučio dio ugovorene stolarije koja uopće nije jegov proizvod, (neki uvoz iz mađarske) i definitivno nije ni blizu kvalitete koju sam naručila. Uglavnom, poludila sam i uopće nemam namjeru ugrađivat lošu stolariju i htjela bih svoje novce nazad i vratiti gospodinu njegovu škart robu. Međutim, on na to ne pristaje!! Što mi je činit???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija