Jump to content

ridani

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani iduće godine ondosno 2025 namjeravam otići u punu mirovinu pa me zanima dali imam pravo uzeti godišnji odmor u 2025 te po isteku istog otići u mirovinu jer se je tako prijašnjih godina prakticiralo a navodno po novom ne može bar mi je tako rečeno ali nigdje nije naveden taj podatak. Inače radi se o državnoj firmi sa benificiranim radnim stažom hvala .
  2. Hvala ali jos nisam pronasao nijednog odvjetnika koji mi moze odgovoriti a kamoli pomoci pa cak ni u ministarstvu socjalne politike žalosno
  3. Poštovani imam problem da mi je bivša supruga sa našom maloljetnom kćerkom 2020 god otišla (pobjegla) u Njemačku. Od tada se gubi svaki trag sa njima, iako ni do tada nažalost sve prijašnje godine nisam bio u kontaktu sa njom niti djecom jer im je to branila uz pomoć institucija koje nerade svoj posao za šta imam i hrpu spisa i dokumentacije. Prošle godine sam dobio dopis od nekog centra iz Njemačke da neplaćam alimentaciju za kćerku šta nije istina jer uredno ispunjavam obveze po riješenju suda RH. za kćerku kao i za sina te da sam dužan plaćati alimentaciju po Njemačkom zakonu i zaostatke za ove tri godine kao i prijevod spisa koji su mi naplatili samo 8600 eura dali je to moguće i dali uopće to smiju, čak mi prijete ovrhom ukoliko neplatim. Obzirom da nepoznam Njemački jezik pokušao sam im odgovoriti putem gogle prevoditelja, ali su me odbili iako sam naveo da živim i radim u RH i da primanja nisu ista kao u Njemačkoj čak sam im poslao svu dokumentaciju .Naveo sam im da su prekršili čl.6 st.1 Evropske Konvencije prema stavu Evropskog suda za ljudska prava na pravično i pošteno suđenje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija