Jump to content

Carbom

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tvrtka dosla u neke dugove i otvorio se stecajni postupak. Dsmo stecajnu upraviteljicu koja je nocna mora. firma nema prihod nema nekretnina ima samo jedan motor koji vrijedi 200 eura slupan sav. stecajna upraviteljica uporno ispituje gdje mi je inventar koji sam otpisao normalno da smo bacili kada se otpise jer ne valja vise. Konstantno trazi racunovodstvene analize a ja nemam za platiti racunovodstvo da to radi jer na pocetku sve joj je bilo predato od dokumenta te je unajmila svoje racunovodstvo. nadalje stalno me maltretira za nekretnine koje je firma prodala (sa teretom) za realnu cijenu te ima na transakcijskom dokaz da je trasfer novca bio tu te da je na sve placen porez. stalno se prijeti da ce pokrenuti parnicu da ce me kazniti za ne suradnju. sta mogu cini. Stvarno bi cjenio svaciju pomoc
  2. onda vjerojatno slaba lozinka ili si bio izložen data breachu gdje su ti bili iste ili slične lozinke i korisničko ime
  3. Imam li pravo podnjeti kaznenu prijavu iz svoga doma ako nisam u mogućnosti pristupiti policijskoj postaji.
  4. ako znaš tko je počinitelj zaobiđi policiju jer sumnjam da će to rješiti uzevši u obzir kompetencije i pokrenu sudski postupak ali pazi da moraš imati konkretne dokaze.
  5. Radi se o stanu- radio sam radove za kuhinju sa majstorima(stambeni prostor), ušli su u prostor te mi nisu predočili nikakav papir samo su me priveli. Prema saznanjima susjedu je krim policija otišla u stan ručno su napisali na običnom papiru prijedlog za kazneno dijelo što ne znam da li se smije bez računala i njihovih elektronskih identifikacija napisati, koliko znam u praksi uvijek se kaznena prijava podnosi u prostorijama policije. Sve mi nešto smrdi jer je susjed bivši načelnik policije te mi izgleda kao neka namještaljka, najvažnije nema nikakvog temelja za navodnu prijetnju uz to sam sadašnjem načelniku na piku jer sam poslao unutarnju kontrolu za nepravilnosti rada policijskih službenika već prije gdje su pismeno priznali da su pogriješili. Zanima me da li su me stvarno smijeli uhititi na licu mjesta u stanu bez naredbe nadređenog ili sudskog naloga nego samo na prijedlogu za kazneni postupak koji su napisali u stanu susjeda bez računala bez svojih id kartica za pristup sustavu samo ručno napisano na papir.
  6. Situacija je sljedeca: izvodio sam neke građevinske radove u svom stanu u prizemlju, te se susjed gore naljutio jer izvodim radove i uređujem prostor ( uređivanje prostora je imalo sve potrebne dokumente za to te se radilo u zakonski propisanim satima kada je buka dozvoljena). susjed je pozvao policiju iz navodnih prijetnji koje se nikad nisu desile. dosla je policija ispitala sve ustanovili da nema nikakve osnove. Nakon dva sata dolazi krim policija i neovlasteno ulaze u prostor gdje smo radili i krenu se derati policija policija. Uruse mi ugled pred 8 radnika kao da sam kriminalac neki uhite me i vode u stanicu( oduzeli su slobodu ne ogranicili) nisam imao pristup mobitelu niti ista. što ja mogu tu učiniti. Da li se mogu žaliti na postupanje policajaca te da li ih mogu nekako legalno uzvratiti udarac. Mislim da nije normalno bas tako uletiti u prostor derati se policija policija svakom radniku se unjeti u lice i traziti sve njih osobne. moje pitanje sta pravno mogu protiv ovoga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija