Jump to content

semicordio

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Omicito hvala na odgovoru. Poslao sam im mail i odgovorili su mi ovako: Račune pristojbe treba podmiriti do datuma odjave obveze plaćanja. Koliko sam shvatio to bi potvrdilo ovo što je napisao omicito. Ako se varam molio bih da me netko ispravi. Jer kažem meni nije problem platiti sve što treba prije nego se odjavim, samo da mi se ne javljaju kasnije s ovrhama za nepodmirene obveze.
  2. Mene konkretno zanima postupak odjave HRT pretplate. Želio bih se odjaviti bez dugova. Zanima me što s ovim uplatnicama što još imam.
  3. Lijepi pozdrav svima. Molio bih pomoć u vezi postupka odjave s HRT pretplate. Imam još uplatnica za narednih nekoliko mjeseci. Je li potrebno te uplatnice sve prvo platiti pa tek onda odjaviti ili samo moram za tekući mjesec. Da ne bi bilo problema kasnije s ovrhama. Nije mi problem to platiti, samo želim da se odjavim čisto. I ako je potrebno to sve platiti, mogu li platiti za narednih nekoliko mjeseci odmah pa onda slati odjavnicu? Hoće li biti problem s proknjižavanjem tih uplata za naredne mjesece nakon odjave? Što se tiče odjavnice, je li dovoljno ju ispuniti i onda ju poslati mailom? I nakon što pošaljem onda tražim da mi daju potvrdan odgovor da su odjavili moj uređaj? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija