Jump to content

aninim

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jel netko ima iskustva s popravnim dijelom pravosudnog ispita? imam popravni iz građ.mat. i kpp-a , malo informacija, please! i usput, ima li netko kakvu informaciju o novim ispitivačima?
  2. ma već sam sve prolistala, hvala ti. Mislila sam dal ima kakvih novih pitanja, ili neki novi savjet, ali nitko se ne javlja pa je valjda sve po starom. Jel se uvijek piše kaznena presuda prvi dan i šta treba nositi sa sobom vezano za pisanje presuda???? Hvala vam svima na legalisu na svim ovim pitanjima i informacijama..
  3. Dragi, dobri slušači i kandidati, molim vas, ako ste slušali/polagali zadnjih dana kod kriletić, svedrović, crnić, marković i vičić da mi kažete pitanja i druge korisne informacije, jer upravo ta komisija me očekuje keroz par dana. unaprijed, punooo hvala
  4. hej lolla, malo sam dosadna, ali oprostit ćeš mi... kako ti ide? mislim na učenje..ja sam malo nervozna, malo mislim da je ok, a onda se uhvatim da ne mogu suvislo složiti jevnu rečenicu, što za ovaj ispit nije dobro. Od ovih naših ispitivača sam slušala samo Crnića i Markovića, i oni mi se zasista čine ok. Ma, biti će to sve dobro.
  5. komentar na svedrovića je-frajer je ok. Međutim, svi su oni ok, ako imaš znanje...u što sam ja počela sumnjati...vrlo skromno.... Po onim pitanjima koje imam čak ni Vičić ne ispituje ništa što nije u zpp-u jel imaš možda presude iz građanskog? imam mali problem s njima, ne mogu ih nabaviti. A čula sam da su se počele vrtiti neke nove presude i iz građ. i iz kaz., znaš li nešto o tome i imaš li ih možda?
  6. Evo i ja se pridružujem patnji 03.07., ali zar je problem samo Vičić, ima ih još četvero..... A što se tiče letenja, nadam se da ćemo ostati na zemlji.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija