Jump to content

antonioxcm

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Malo sam nesto gledao zadnije vtijrme i koliko ja to vidim izgleda ovako. Susjed s kojim granicim s zemljistem nasao kupca za svoje. Ja ponesem tuzbu iz razloga recimo jer izmislim da mi pok ded rekao da je dio od cca 100 m2 njegove a pri nasoj parceli oduvjek nase bilo ili recimo da djed dao novce njegovom djedu prije 70 g za tih 100 m2. Po tužbi ide zabilježba na zk ulozakl i susjedu propadne prodaja. Ja povucem tužbu ili izgubim svejedno. I ne postoji nikakva zaštita od takvih izmisljenih a zlonamjernih tužbi. Strašno.
  2. Moze netko dati odgovor.. U posjedu sam od revizije katastra 1962 za 1/1 i vlasnik 1/1 cestice zemlje od 1500 m2.Zivim u inozemstvu i nisam dolazio 20- ak godina na tu cesticu.Jucer susjed kaze da je njegovo 100 m2 re cestice jer da on to radi vise od 30 godina. On za to nema moje odobrenje i nikad nije bio niti u posjedu niti vlasnistvu niti jednog m2. Da li on to sudski moze dobiti da je njegovo tih 100 m2?
  3. Koliko otprilike traje postupak za rasporedivanje naknadno pronadene imovine. Hvala
  4. Da li je moguce parcelizirati gradjevinsko zemljiste na kojoj je umrla osoba upisana 1/4 a s nasljednicima nema spora oko sto je čije na toj cestici zemlje i oni bi potpisali sve sto treba?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija